Nincs már szezon, mégis éget a nap

Rovat

Megosztás

Nyáron mindig ÉGET A NAP, ugyan már nincs főszezon, de a bulik és a barátok még mindig itt vannak, megérkezett a remix verzió, brutál jó lett a Valmar koncepció, ezt muszáj meghallgatnod!

„Hideg a víz és éget a nap, nem számít szombat vagy hétköznap!”

3 éve regisztrálták magukat a YouTube-on, mint formáció, először csak zenei feldolgozások, stúdiófelvételek, majd ezt követték a saját videoklipek is. A legelső kisalbum a Szrtlk címet kapta, melyen 5 zeneszám is található. A sikert a 2020-as év egyik legnagyobb slágere hozta meg számukra Visz a vérem címmel, mely azonnal toplistás lett, sőt ma már majdnem 10 milliós nézettséggel bír! Ez volt az első dal, melyben Manuel is közreműködött a Bruno X Spaccel az élen. Most ismét összeállt a duó, úgy tűnik, 2021 nyarának himnuszát írták meg idén, melyet most továbbgondoltak, atom jó lett a remix! 

Valkusz Milán és Marics Peti duója abszolút megállja a helyét a magyar piacon, hiszen mára az egyik legnépszerűbb alkotókká váltak az évek során. Több, mint 6 éve foglalkoznak dalírással, zenéléssel, ami nagy sikereket ér el! Ugyan nem adnak ki videoklipet minden hónapban, de sokszor mondják, a jóra várni kell, ez a skacoknál is így lehet.

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta