20 éve a pályán a The Carbonfools, ünnepelj velük a Monyo Landben!

Rovat

Megosztás

Bár nem látszik rajtuk, a The Carbonfools idén 20 éve keveri az élő hangszeres zenét elektronikával. 7 lemezük anyagával érkeznek MONYO Land-re!

Magyarország egyik legismertebb koncertzenekara, akik az évek során keresztül kasul koncertezték már az országot, de több turnén is részt vettek az Egyesült Királyságban, Németországban, Belgiumban, Szlovákiában, Szerbiában és Erdélyben is. Legutóbbi nagylemezük a Carbonsun 2019 végén jelent meg. Egyedi elektrós, rockos hangzásviláguk rendszeresen elvarázsolja a hallgatókat, akik így hamar maguknak érzik a zenekar jelmondatát: In carbon, we trust!

Légy TE is részese egy este erejéig a Monyo Land bulijának, érezd a nyári flash élményét barátaiddal, szántsátok fel a teret, töltsétek fel a közönség táborát! Időpont: 2021.09.24, Kapunyitás: 18:00 ÓRA, érdemes hamarabb érkeznetek, nehogy ne juss be kedvenceid koncertjére!

FIGYELEM! Az eseményre való belépést 18. életévüket betöltött vendégek számára akkor tudják biztosítani, ha védettségüket igazolják a belépésnél! A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is elfogadják. 18 éven aluli vendégek védettségi igazolvány nélkül látogathatják csak a rendezvényeket, védettségét igazolni tudó meghatalmazott nagykorú kíséretében.

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta