2015 internetes sztárjai lettek a Középsuli szereplői

Rovat

Megosztás

2015. december 31. /csütörtök/

A 2014-es év internetes sztárja Szabyest volt, számoltunk be a tavalyi év ugyanezen időszakában. 2015-ben viszont elindult a Középsuli.hu websorozata, a Középsuli, melynek szereplői egytől egyig sztárokká váltak, netes sztárokká. 

Több ezren követik saját közösségi oldalaikon, az ismerősnek jelölés már nem is lehetséges egyes Középsuli-szereplőnél, az utcán összesúgnak a hátuk mögött, a bátrabbak odamennek hozzájuk, és autogramot kérnek tőlük.

írta Olivér saját Ask.fm oldalán.
írta Olivér saját Ask.fm oldalán.

 

Nemcsak a szereplők saját Ask.fm-jét, de a Középsuli.hu saját Ask.fm oldalát is megrohamozták a nézők, és furcsábbnál furcsább, különlegesebbnél különlegesebb, érdekesebbnél érdekesebb kérdésekkel bombázzák őket, és minket, Középsuli.hu szerkesztőket is.

askos

Mik ezek, ha nem a sztárság kibontakozó jelei?

Szereplőink a Középsuli előtt még átlagos tinédzserként élték életüket, mit sem sejtve arról, hogy mit is jelent egy tizenéveseknek szóló sorozatban szerepelni. Majd elmentek egy castingra, majd a következőre, és bekerültek a websorozatunk gárdájába.

https://www.youtube.com/watch?v=Rb12-9o1CKs

 

Aztán megjelent az első rész, ami a megjelenés utáni első hónapban elérte a harmincötezres megtekintésszámot. Az igazi áttörés pedig nyáron kezdődött. A siófoki kiruccanásunkkor már arról meséltek szereplőink, hogy rengeteg ismerősnek jelölést kapnak Facebookon, illetve rengeteg rajongói üzenetet tőletek.

IMG_3777

Azóta pedig még tovább “fajult” a helyzet. Sorozatunk epizódonként háromszáz és nyolcszázezres megtekintéseknél jár. Egy-egy újabb epizód huszonnégy óra leforgása alatt eléri akár százezer megtekintésszámot. A publikálás után első órában pedig már több tízezren megnézik azonnal az újonnan megjelent részt. Ahogyan szereplőink élete, így ők maguk is rengeteget változtak  a sorozat berobbanása óta, kívül is, belül is.

bende_oli

Középsuli sorozat - 2015
Te mióta nézed a Középsulit?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta