Ezt nézed:  / Színes / 3 baba, akiktől félsz

3 baba, akiktől félsz

 Három baba kerül porondra cikkünkben, akiknek valamilyen különös, megmagyarázhatatlan és egyben rettentően rémisztő története van. Ezeknek bizony fele sem tréfa, de ha máris félsz, olvasd őket talán valamelyik barátod társaságában.

1. Joliet

Anna családi öröksége nem egy szép ház és rengeteg pénz volt a bankban, de nem ám. Ő egy játékbabát kapott, mely még dédnagyanyáé volt. A nő elmondása szerint olyan átok ül a babán, amit még az édesanyjának édesanyja kapott egy bosszúszomjas barátjától. Az átok lényege, hogy a család nőtagjai csak egy lányt és egy fiút szültek, és a fiú életének harmadik napján elhalálozott.

2. Mandy

Mandy-t azután ajándékozta tulajdonosa egy múzeumnak, hogy egyik éjjel sírást hallott az alagsorból. A sírás az ajándékozás után elmúlt, de a múzeum dolgozói arról számoltak be, hogy az ételek gyakran tovatűntek a helyükről és valahol máshol kerültek elő, lépéseket hallottak még akkor is, amikor már csak egyedül voltak az egész épületben, valamint irodai eszközök váltak köddé, majd tűntek fel másutt, mint ahová letették őket.

3. Elmo

1996-ban a legnépszerűbb játékbaba az Elmo volt. Addig nem is volt ezzel a cuki babával, amíg a Bowman családban 2008-ban nem történt egy különös esemény.

Az Elmo baba azt tudta, hogy beprogramozható a tulajdonosának nevének kiejtésére különböző módokon. Amikor még be sem programozták a kétéves James nevére a babát, már ki tudta ejteni az ölés (kill) szót. Akkor vált a szituáció a legborzasztóbbá, amikor beprogramozták a fiú nevére, ugyanis boldogan énekelte ezek után már az “Öld meg James-t!”

A fiú édesanyja elzárta a babát a kisgyerek elől.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share