Három brutális hasonlóság Istenes Bence és Sebestyén Balázs között

Rovat

Megosztás

Bence tényleg Balázs utódja lenne? Vajon veszélyt jelenthet a feltörekvő fiatal tehetség a „Celeb vagyok, ments ki innen” műsorvezetőjére?  Sokan úgy gondolják, igen,  Balázs azonban több interjúban is kifejtette véleményét, miszerint ők nem riválisok, és hogy Bence szerinte nagy sikereket fog elérni a médiában. Nos, akár riválisok, akár nem, összegyűjtöttük azt a három hasonlóságot, ami alapján tényleg hasonmásoknak nézhetjük a két műsorvezetőt.


1. A kezdetek: VIVA
Mindkettejük a VIVA tévétől került át az RTL Klubhoz úgy, hogy pár év alatt a csatorna, de talán még azt is mondhatjuk, hogy a teljes hazai kereskedelmi tévézés legmeghatározóbb műsorvezetője legyen. Emlékeztek még a kezdetekre? Ilyen volt Balázs a VIVA TV műsorvezetőjeként (2007-ben):

https://www.youtube.com/watch?v=ZfZzZV6M17Q

 

Ilyen pedig Bence (2010-ben):

https://www.youtube.com/watch?v=Kd255QB-iAU

 

 2. Frizura
Tudjuk, hogy most nagyon menő ez az oldalt rövid, felül hosszabb és zselézett haj, de tegyük hozzá, hogy náluk még a szőkésbarna hajszín + borosta is  stimmel.
Pictures

3. Mindkettő volt már a ValóVilág műsorvezetője
Balázs a VV4-ben és a VV5-ben vezette a műsort, Bence pedig a VV6-ban  “kiütötte” őt a műsorvezetői posztról, legalábbis bulvárlapok szerint így történt. Balázs és Bence azonban tagadja ezt az állítást. A tévés-rádiós szerint ifjú kollégája teljesen más karakter, mint ő, és a ValóVilág sokkal jobban illik hozzá, ezért is kapta ő a munkát. Sőt, még szó sem volt róla, hogy Balázs legyen a reality show-mestere. Istenest kiváltképp kedveli, és nagy jövőt jósol neki a szakmában.

1

lilu_valovilag_piros_ruha

Három brutális hasonlóság Sebestyén Balázs és Istenes Bence között
Te melyiküket bírod jobban?

 

Fotó: www.flagmagazin.huwww.femina.hustarity.huwww.napiaszonline.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta