Ezt nézed:  / Színes / 3 dolog, amitől tuti jól fog sikerülni a dolgozatod!

3 dolog, amitől tuti jól fog sikerülni a dolgozatod!

Három dolog kell a háborúhoz: pénz, pénz, pénz.

És három dolog kell az ötös dolgozathoz is: puska, puska, puska.

De hogyan?

Egy-két praktikát bemutatok Nektek, persze csak elvontan, khm..khm…ezeket persze Én sosem használtam, és Nektek sem ajánlom.

Használd a combod!

Írd fel egy papírra az anyagot óra előtt, ragaszd a papírt celluxszal a combodra. Hátránya, hogy télen nem igazán hasznosítható, mivel elég nehéz a hosszúnadrágot fel-felhúzni egy-egy belelesésnél, de fiúknál rövidnadrághoz, lányoknál szoknyához kiváló. A tanár tuti nem kérhet meg arra, hogy “na, emeld csak fel!”.

 

Használd a tanári asztalt!

Gondoltad volna, hogy a tanári asztal a legeslegjobb hely a puskád elrejtésére? Egy hátránya van: csak akkor veheted igénybe, ha a tanári asztallal szemben ülsz. Én egyszer…vagyis egyik haverom mesélte, hogy fogta és ráírta a tanári asztal vele szembeeső oldalára a puskáját a szünetben ceruzával, és miközben olvasta, úgy csinált, mintha egyszerűen csak gondolkozna.

 

Használd a toalettet!

Ne ess kétségbe akkor sem, ha félős vagy a puskázás terén. Egyszerűen rejtsd el a füzetedet a mosdóban, a WC  mögé, kéredzkedj ki, amikor már minden kérdést megjegyeztél, nézd meg a válaszokat, ülj be, és írd le. Ennyire egyszerű. Ennek viszont két hátránya van: ha nincs jó rövidtávú memóriád, akkor bizony cseszheted, illetve ha a tanárod nem enged ki a mosdóba óra közben.

 

Puska, puska, puska
Milyen gyakran puskázol?

 

Borítókép: Bipps.org

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share