Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 3 pasi típus egy szórakozóhelyen

3 pasi típus egy szórakozóhelyen

Ha sokat járunk bulizni, egy idő után észre lehet venni, hogy bizony van egy-két figura, akik olyan, mintha az összes buliban ott lennének. Persze, ha jobban megnézzük, nem ugyanazokról a személyekről van szó, de a karakterük, a viselkedésük nagyon hasonló.

1. A macsó

A macsó az a pasi típus, akin minden csajnak megakad a szeme. Jóképű, ízlésesen van öltözve, odafigyel, hogy ne igya le a sárga földig magát, vagy legalábbis egy ideig ne. Az tuti, hogy az este folyamán nem egyetlen lánnyal smárolva fogod látni, és akár negyed óra alatt vált egyik csajról a másikra. A szövege megnyerő, tud táncolni és szívesen meghív egy koktélra. Ha viszont már túl sokat ivott, óvatosan légy a közelében, mert a keze a derekadról könnyen a fenekeden landol két perc beszélgetés után.

Fotó: aliexpress.com

Fotó: aliexpress.com

2. A haverkodó tánc őrült

Általában ez a pasi nagy baráti társasággal van, a sok sörtől pedig már egyáltalán nem szomjas. Hangosan beszél, folyamatosan nyomja a poénokat. Meg-meg szólít csajokat, de ha nem veszik a lapot, akkor sem bánkódik, inkább a táncparkett közepére penderül és akár órákon keresztül is képes táncolni, nem túl sok látható tánctudással. Ha már táncolni kezdett, nem könnyű elrángatni onnan, de ha még sörözés közben kapod el, simán lehet, hogy egy szuper beszélgetés kerekedik ki a buliból.

 

Fotó: vergecampus.com

Fotó: vergecampus.com

 

3. Aki el sem akart jönni

Az a pasi, akit a haverjai órákig győzködnek, hogy jöjjön el egy buliba, és ha el is megy, eleinte utálja az egészet. Tüntetve nyomkodja a telefonját, ha véletlenül nekimennek, erősen odaszól. Ha elkezd inni, már felszabadultabb lesz. de ha nem tudják a haverjai kirángatni ebből a rossz kedvből, általában leissza magát és hazamegy észrevétlenül. Ha van türelmed, és bejön a srác, bepróbálkozhatsz, mert ő aztán nem fogja megtenni az első lépést, valószínűleg észre sem vesz téged, ha a távolból próbálnád felhívni magadra a figyelmet.

Fotó: quickmeme-com

Fotó: quickmeme-com

Bulizás egész éjjel
Te sokat jársz bulizni?

Borítókép: listenspotify.com

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share