Ezt nézed:  / Hírek / Színes / 3 videó, amiben Ariana Grande leénekli a csillagokat

3 videó, amiben Ariana Grande leénekli a csillagokat

A 25 éves énekesnő a világ egyik legnépszerűbb popsztárja, aki sorra hódítja meg a slágerlistákat, a rajongók mellett pedig a szakma is elismeri, a többi között Grammy-díjjal. Mindössze 1.53 centiméteres magasságához és törékeny termétéhez azonban igazi nehézsúlyú hang jár. A lenti videókban a legjobb pillanatait hallhatjátok, ahol megmutatja, micsoda tehetség.

Ariana Grande számos alkalommal bizonyította be, hogy bizony ott a helye a legnagyobbak között. Szinte bárkit képes utánozni, olyan jól, hogy azt akár az eredeti verzióval is összetéveszthetik! Talán Rihanna sikerült csak elég viccesre az ő előadásában.

 

Saját dalát, a Dangerous woman-t, acapella verzióban, kíséret nélkül adta elő, és hát itt is nagyot énekelt. A szexi nyuszijelmez pedig csak hab a tortán.

 

Whitney Houston a kedvenc énekesnője, ezért turnéi során gyakran énekel tőle feldolgozásokat. Ezek előtt mindig izgul, saját bevallása szerint, az viszont nem kétség, hogy kihozza magából a legjobbat. A Honeymoon turnéján is leénekelte a csillagokat.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share