Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / 4 érv, miért nem érdemes féltékenynek lenni

4 érv, miért nem érdemes féltékenynek lenni

Te is átélted már azt a kegyetlenül idegesítő érzést, amikor csak arra tudsz gondolni, hogy vajon mikor próbálja meg befürkészni a pasid az az irritáló csaj a suliból? Hát igen, ezt hívják féltékenységnek. Elég szar érzés, de hálisten ez is a gyógyítható betegségek közé tartozik. Íme négy érv, miért kellene leszoknod a felesleges féltékenykedésről!

black-blue-calm-greem-jealous-Favim.com-274622

1.  Aki vihető, azt úgyis viszik

Aki egyszer elhagyott, azt pedig nehogy már vissza akard szerezni! Úgyse tudnál benne megbízni, és szenvedéssel telnének a mindennapjaid. Felesleges tehát ilyen ember miatt parázni.
ezgif.com-resize-356

 2. A túlzott bizalmatlankodás elronthatja a kapcsolatotokat

Persze egy minimális szintű féltékenység bármilyen kapcsolatba belefér (néha még cukinak is tartja a másik fél), de ha már túlzásba viszed a dolgot, egy idő után brutálisan elege lesz belőled. Ne akard megmérgezni a kapcsolatotokat! Ha téged választott, téged is akar, ne legyenek folyton kétségeid efelől.
jealous-girlfriend

3.  A negatív gondolkodás bevonzza a negatív dolgokat.

Ugye, veled is előfordult már, hogy amitől legjobban féltél, csakazértis bekövetkezett? Hidd el, ha folyamatosan negatív gondolatokat raktározol el a fejedben, az csak ahhoz vezet, hogy bevonzod a szar dolgokat. Ne gondolj tehát egész nap arra, hogy tuti ott fog hagyni/ meg fog csalni a pasid!
tumblr_inline_nqxlao7Eil1s6lw3t_500

5. Időpazarlás

Az esetek többségében a féltékenykedéseknek semmi komolyabb oka nincs, minek fecsérelnéd tehát az időd ilyen felesleges dologra? Don’t worry, be happy!
ws_Don't_worry_be_happy_852x480

 

4 érv, miért nem érdemes féltékenynek lenni
Te sokat féltékenykedsz?

Fotó: attitudes4innovation.comwww.maniacworld.comwww.hexjam.comcinnamoneneko.tumblr.comwallpaperstock.net