4 módja a szakításnak, melyeket a legtöbben már átéltünk

Rovat

Megosztás

A szakítás nem mindig úgy jön, ahogyan azt várjuk. Legtöbbször úgy jön, hogy nem is várjuk. Összeszedtük nektek, hogyan szakíthatnak velünk szerelmeink. 

1. A közösségi oldalas vég

Amikor a fiú annyira nem becsül téged vagy annyira fél tőled, hogy közösségi oldalon írja le neked, hogy „Jobb lenne, ha barátok maradnánk..” „Ez nekem nem megy..” .

fb

Ez talán a legkellemetlenebb szakítás.

 2. Hirtelen szakítás

Facebook-630135

Ez az a szituáció, amikor a másik fél eltűnik, nem veszi fel a telefont, nem válaszol neked az üzeneteidre, viszont a közösségi oldalakon ugyanannyira aktív. Már az sem érdekli őt, hogy nálad maradt a kedvenc pólója, könyve vagy talán a Calvin Klein boxere.

3. Nyilvános dráma

76238603a3655f63c141f749ddc0316afe491d94

Semmi előjel nélkül elhív téged a belvárosba kávézni, és ott próbálja elmagyarázni a már nem működő kémiát. Persze te meg nem bírsz a dühöddel és a csalódottságoddal, és kitörsz, mint egy vulkán.

4. „Nem veled van a probléma.”

american-hustle-jennifer-lawrence-dance-clip

Talán a legtöbbünkkel előfordult már az, hogy amikor felvezetik a velünk való szakítást, az első mondat az, hogy: „Ez nem a te hibád…”, „Veled semmi probléma nincsen…”. De te tudod nagyon jól, hogy ez csak a te hibád lehet, mert te semmi gondot nem éreztél a kapcsolatotokban.

4 módja a szakításnak, melyeket a legtöbben már átéltünk
Veled szakítottak már?

Írta: Tarkovács Anita

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta