4 napig egy garázsban bezárva? Cresser megint megcsinálta!

Rovat

Megosztás

Cresser úgy döntött, bezárja magát a garázsba 24 órára mindenféle olyan kütyü nélkül, ami mutatná, hogy mennyi az idő. Vajon sikerült neki teljesíteni a feladatot? Lássuk!

„Karórát légyszives vegyed lefele. Szóval a 24 órát úgy kell kibírjuk, hogy lesz nálunk egy füzet és egy toll. Amikor szerintünk eltelik egy óra, akkor rajzolunk egy X-et. ”

Magor ötlete alapján most a 2 srác konkrétan bezárta magát 24 órára egy garázsba, ahová nem vihettek be magukkal semmilyen kütyüt, ami mutathatta volna, hány óra van. Csupán tippelgetni tudtak a tollacskákkal a lapokra. Jó tipp, hogy semmit ne nyomkodj idegen helyeken, különben elkezd zúgni minden IS, akár csak Csongiéknál. Egy garázsban mikró, hűtő, TV, ventillátor, de még egy ping-pong asztal is van? Nem semmi!

Ám nem ment azért annyira zökkenőmentesen az ott lét, ugyanis ping-pongozás közben kigurult a labda a garázsból. Hogyan szerezd vissza úgy, hogy nem mehetsz ki az adott helységből? Magor ezt is megoldotta! Egymáshoz ragasztott különböző méretű faanyagokat, majd végül sikerült visszagurítania labdát a helyére, nem semmi! Na de mit eszünk egy ilyen helyen? Mikróban megmelegíthető instant leves, mi kellhet jobb ennél?

Az idő közben jól eltelt, bár a srácok tippjei nem voltak teljesen jók, ugyanis amikor ők azt gondolták, 11 óra van, már 11:27-nél jártak a mutatók. Legközelebb pedig amikor Magor szerint 14 óra volt, már 16:23-nál jártunk. Érdekes, mennyire nem tudja az ember felmérni, mennyi az idő, ha nincs olyan kütyü, amin leolvashatná.

Közben persze jöhetett egy kis tejes flakonos edzés, az ismét instant kaja és a szórakozás. Kibírták? Kibírni kibírták, ám amikor reggel felnyílt az a bizonyos garázsajtó, maximum 7 óra lehetett 9 helyett, nem jött össze a 24 óra. Pech.

Ti kipróbálnátok?

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta