Ezt nézed:  / Színes / 4 sorozat, ami eredetileg csak egy film lett volna

4 sorozat, ami eredetileg csak egy film lett volna

Vajon mi lett volna, ha a kedvenc sorozatod csak egyestés film lett volna? Bizonyára sosem tudod meg, de azért érdemes eljátszani a gondolattal, hogy egy több tízrészes sorozat történetét, hogyan lehetne kilencven vagy százhúsz percbe belesűríteni. 

13 okom volt / 13 Reasons Why

Az év első felében megjelent, sok kritikát kapott sorozat megfilmesítése már hosszú évek óta tervben volt, aztán Selena Gomez felkarolta és összefogta az egész projektet, s ekkor végül eldőlt, hogy nem egy egész estés filmet, hanem egy fél nap alatt is megnézhető sorozatot készítenek a történetvezetésből.

Trónok harca

A történet könyvíróját többen is megkeresték a filmes jogok megvételének szándékával, hogy aztán filmformátumba tömörítve adják el a sztorit. A rajongók szerencséjére, nem film lett, hanem egy többévados sorozat.

Lost – Eltűntek

Az érdekesség az az, hogy a forgatások elkezdődtek, amikor még azon tököltek, hogy ez most egy film vagy egy sorozat legyen, ugyanis a tévécsatorna, amelyik gyártani kezdte az akkor még fogalmuk sem volt, hogy mi legyen dolgot, tényleg nem tudták, hogy mi legyen belőle, szóval úgy forgattak, hogy nem tudták, hogy mi lesz a végeredmény, de inkább egy filmben gondolkoztak volna.

Aztán egyszer valaki azt mondta, hogy forgassanak neki egy végkifejletet, mert akkor ez egy film lesz. Borzasztó drága volt az egész vállalkozás, de hatalmas sikert aratott, így hát lett folytatás, s végül sorozat lett belőle.

Tuti Gimi

Az eredeti terv szerint egy középiskolai kosárlabdacsapatról szóló film lett volna a sorozatból, amely ‘Ravens’, vagyis ‘Hollók’ címmel jelent volna meg. Aztán a készítők felismerték, hogy a sztori megér egy egész sorozatot is. Sokak szerint nagyon is jól döntöttek.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share