5 + 1 dolog, amit tudnod kell Katherine Langfordról

Rovat

Megosztás

Katherine Langford neve úgy robbant be 2017 márciusának végén a köztudatba a 13 Reasons Why sorozat által, hogy még fogalmunk sem volt azt sem feldolgozni, hogy itt van, nemhogy azt, hogy ki is ő valójában. Most viszont ebben segítünk nektek, és elhoztunk hat érdekes tényt róla.

1. Ausztrál.

Eredetileg az ausztrál Perth városából származik, ebből fakadóan ausztrál akcentusa is van. Az amerikai akcentus, ami az eredeti nyelven hallható a 13 okom volt / 13 Reasons Why sorozatban, valójában csak a sorozat kedvéért volt.

2. Sosem szerepelt még sehol. 

Tévében legalábbis nem. Na, jólvan, volt egy nagyon-nagyon apró szerepe egy indie filmben.

3. Hatalmas rajongója Lady Gagának.

Ő volt az a Born This Way című dalával, aki a zene és más művészetek felé terelte őt.

4. Sportoló.

Amellett, hogy remek színésznő, a sportban is nagyot alkotott. Válogatott nemzeti úszó is volt gimnáziumi évei alatt.

5. Amerikai akart lenni. 

Vagy legalábbis amerikai diák. Egy interjúban kifejtette, hogy mindig is arról álmodozott, hogy az Egyesült Államokban járjon középiskolába.

“Lehet, hogy végül ezzel egyedül vagyok, de én mégis úgy gondolom, hogy valahol mindenkinek az álma hogy egy amerikai középiskolás diák lehessen”

– mesélte a színésznő.

6. Selena Gomez inspirálta, hogy belekezdjen az Instagramba.

“Nekem ez egy nehéz döntés volt, mert én az a fajta színésznő akartam lenni, aki csak és kizárólag a színészkedésnek él, tisztán. Soha nem akartam, hogy a közösségi oldal az egy ilyesfajta népszerűségnövelő legyen számomra, amitől aztán több munkát kaphatok, nem így akartam elérni valamit a szakmámban a színészkedéssel, de Selena rávilágított arra, hogy nagyon sok tini nézi a sorozatot, akikkel a legegyszerűbben a közösségi médiában tudok kommunikálni, így beláttam, hogy szükségem lehet egy Instagram-oldalra”

– magyarázta a színésznő egy interjúban.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,875RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta