Ezt nézed:  / Színes / 5 2019-ben visszatérő vagy új sorozat a Netflixen

5 2019-ben visszatérő vagy új sorozat a Netflixen

Ebben a cikkben öt olyan sorozatot szedtünk össze, amely vagy visszatérő vagy pedig teljesen új sorozat lesz a Netflixen, viszont mindet egytől egyig érdemes várni és majd nézni. Egészen pontosan egy vadonatúj sorozatot mutatunk be, amiről ráadásul korábban már írtunk is, a többi négy egy újabb évaddal jelentkezik majd.

13 Reasons Why

Talán ez az, amit a legtöbben várnak, hogy a harmadik évaddal visszatérjen. Sajnos nincs pontos dátum, a Netflix még nem árult el semmit erről, hogy mikor tér vissza a sorozat – immáron Hannah Baker nélkül -, de azt rebesgetik a nyugati médiában, hogy idén májusra vagy júniusra várható, de lehet, hogy július lesz aztán belőle.

 

Dark

Az első német Netflix-sorozat első évada olyan rejtélyes és titokzatosra sikeresett, hogy mi még mindig nem fejtettük meg a megfejthetetlen üzenetét, úgyhogy határozottan várjuk, hogy mit hoz a második évad. Sajnos erre sincs pontos dátum még, annyit tudunk, hogy az év közepe felé várható.

 

The Wave

A Dark sikerének örömére kezdte el a gyártást 2018-ban a The Wave stábja. Ez az a sorozat, amiről írtunk korábban már, hogy lesz majd, ezt itt olvashatod el. Ha nem szeretnél kattintani és az egész cikket végigolvasni, akkor annyit írunk most róla, hogy ez a sorozat A hullám című német film alapján készült, amely azt a témát feszegeti, hogy vajon sikerülhet-e diktatúrát létrehozni a jelenkori Németország egy osztálytermében: a kísérlet szerint igen, és ez borzasztó következményekkel is járt a filmben.

Chilling Adventures of Sabrina

Végre egy sorozat, amiről tudjuk, hogy mikor tér vissza. A pontos dátum: 2019. április 5.

A trailer alatt a következő olvasható:

“Készüljetek, halandók!”

 

 

Stranger Things

Ennek a sorozatnak is tudjuk, hogy mikor tér vissza: 2019. július 4-én.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share