Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / 5 divatbaki, amit sose kövess el!

5 divatbaki, amit sose kövess el!

Vannak olyan ruhák, kiegészítők, amiket szinte TILOS együtt hordani. Olyan ruhadarab is létezik, ami már annyira kiment a divatból, hogy ciki felvenni. Azonban, mik is ezek? Ezekben fogunk segíteni neked, ezért összegyűjtöttünk 5 olyan divatbakit, amit sose kövess el!

Már mutattuk a fantasztikus farmerbugyit is, amit szintén a felsorolásba lehetne tenni, azonban most olyan bakikról lesz szó, amikre még szavak sincsenek.

I. FEHÉRNEMŰ FELSŐKÉNT VISELVE

Fotó: Manzara

Vannak olyan gyönyörű fehérneműk és melltartók, amiket szinte kínzás, hogy CSAK te láthatsz magadon; illetve a párod (ha van). Azonban mégsem ajánlott ezeket a darabokat „ruhaként” hordani és nem venni rá semmit. Egyrészt ízléstelen hatást kelt, másrészt pedig az utcán sem azt a hatást fogod elérni vele, amit szerettél volna.

II. MINTÁK KEVERÉSE

Fotó: FemCafe

Pöttyök, csíkok és zebraminták? Egyszerre csak egy mintás darabot hordj és leginkább fekete vagy fehér színnel „keverd”! Ha kevered a mintákat, nem igazán lesz összhangban az öltözéked és nem azt a hatást fogod elérni, amit szeretnél. Ugyanígy van az ékszerek összeválogatásával is. Aranyat ne keverj ezüsttel, kivéve ha finom, apró ékszerről van szó! Általában egy szín domináljon és térjen vissza akár apróbb részletekben az öltözékedbe! Ha ezt megtanulod, nem lesz többet problémád az összeválogatással.

III. ZÖLD ÉS PIROS EGYSZERRE

Fotó: MiniToys

Ha nem a télapó krampuszának szeretnél éppen öltözni, akkor ennek a két színnek a párosítását felejtsd el! A zöld szín önmagában is elég rikító és magára vonzza a tekintetet, azonban, ha piros színnel kombináljuk inkább az „idétlen osztálytárs” hatást fogjuk elérni. A zöld halvány árnyalatát próbáld meg feketével kombinálni és hidd el, teljesen más hatást fogsz elérni. A piros színnel is ugyanez a helyzet.

IV. SZAKADT HARISNYA

Fotó: KultBumm

A szakadt harisnya ma már éppen annyira NEM menő, mint a pöttyös-csíkossal és a zöld-pirossal párosítva. Felejtsd el! Az igénytelen rockerek és emosok korszaka lejárt, és nem túl jó ötlet így utcára menni – suliba meg főleg nem! Ha már harisnya, lehet akár egy egyszerű átlátszó fekete, amit kombinálhatsz szinte bármivel. Nagy pulcsi? Vagy egy csinosabb ruha? A hozzá illő cipő viszont mindenképp olyan stílusú legyen, mint a felső rész!

V. SZANDÁL ZOKNIVAL

Fotó: Dressa

A jó öreg „szandál zoknival”. Aki ezt „kitalálta” pont annyira nem volt tisztában az értelmével, mint azzal – milyen hatást fog elérni vele. Ez tiltólistás! Ha mégis meglátjuk egy-két divatlapban, hogy egy modell ebben pózol – gondoljunk arra, hogy az utcán inkább kinevetnének miatta, mint, hogy azt mondanák: „ez tényleg úgy áll, mint Palvin Barbin”.

Végül pedig meg szeretnénk említeni, hogy a divatbakik ellenére – mindenki hordja azt, amiben jól érzi magát! Ne feledd! A kisugárzás az, amit nem lehet elrontani semmilyen divatbakival!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share