Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 dolog, ami filmen jobban néz ki, mint a valóságban

5 dolog, ami filmen jobban néz ki, mint a valóságban

Vannak dolog, melyek jobban néznek ki a filmekben, mint a valóságban. Ezeket szedtük össze nektek! 

Virágot kapni a randin

Kétségtelenül romantikus gesztus, de a filmekben általában véget ér a jelenet, amikor a fiú átnyújtja a virágot, a lány pedig meghatódva pillog vissza a lovagra. Azt már nem veszik a kamerák, amikor a kávézóban egy vázáért könyörögnek, hogy nehogy tönkremenjen a csodás csokor. Az sincs benne a filmekben, amikor a lány éppen a busz után szalad, és nettó kilenc ember ütközik a virágkölteménybe, amiből hazaérkezésre másfél kósza gaz marad épen.

 

Éjszaka belógni egy uszodába, és szexelni a medencében

A főhős egy szuper és spontán randi után azzal a remek ötlettel zárja az estét, hogy lógjanak be együtt valaki más medencéjébe. Itt aztán nem csak úszkálás a program, és lelkesen esnek egymásnak a szerelmesek. A jelenet rend szerint véget ér a szenvedélyes csóknál, és a ciki lebukás nem gyakran szerepel a filmben. Arról se esik szó, hogy milyen mellékhatásai lehetnek egy koszos uszodai vízben való pajzánkodásnak…

 

Házi szexvideót készíteni

A mesékben a videóra vett szeretkezés két ember között marad. A csúnya szakítást azonban már nem mutatják a kamerák, és ilyenkor az a bizonyos szalag annak a félnek a kezében köthet ki, aki kicsinyes bosszúból megmutatná másoknak is…

 

A hősszerelmes bebizonyítja, hogy a lány fiú barátja többet akar

Sokszor kerül középpontba a lány ellenkező neművel kötött barátsága. Ezt a féltékeny férfi nem nézni jó szemmel, és rend szerint bebizonyosodik, hogy a fiú barát valóban többet akar a lánytól. A valóságban azonban árnyaltabb ez a dolog. A barátság sokszor hosszabb ideje tart, mint maga a kapcsolat, így csak ők maguk érthetik a kettőjük dolgát. Nem szerencsés ebbe beleszólni, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy egyik fél is többet akarna a másiktól. A fiú-lány barátság rizikós tud lenni, de ha eddig sem jöttek össze, ez után sem valószínű.

Az első csók

Tekintet egymásba akadva, test egymáshoz simulva, fiú keze a lány hajában, lány keze a fiú nyakán. Gyönyörű, megkomponált első csók. Ismerős? Persze, hogy nem. Az első csók legtöbbször esetlenebb, nyálasabb vagy kínosabb, mint amit a filmek mutatnak. Furcsa mód mégis pont ez teszi olyan tökéletessé.

5 dolog, ami filmen jobban néz ki, mint a valóságban
Szerinted melyik az a jelent, amelyik leginkább nem hasonlít a valóságra?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share