Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 dolog, ami a megcsaló pasikban közös!

5 dolog, ami a megcsaló pasikban közös!

Mindig lehet más az indok, a megcsalás akkor is gáz! Viszont van pár dolog, ami általában közös azokban a pasikban, akik megcsalják a párjukat. 

1. Nem tiszteli az anyukáját

Dr. Carol Lieberman szerint jó meg lehet figyelni, hogy a kiválasztottunk hogyan viselkedik az édesanyjával. Ha nem beszél vele tisztelettudóan, nem viselkedik vele szépen, akkor nagyobb esély van rá, hogy téged sem fog tisztelni egy idő után.

2. Mindenkivel flörtöl

Talán az nem is annyira meglepő, hogy intő jel lehet, ha a pasid mindenkivel kikezd és flörtöl. Ha azt is mondja, hogy ez nem jelent semmit, valljuk be, hogy ez nem normális viselkedés. Ha folyamatosan más nőktől vár visszaigazolást, nem elég neki, ha te mondod, az nem fog jóra vezetni.

3. Kevés önbizalom

Ez elsőre nem tűnik túl parának, ám de hány olyan pasival találkoztunk, aki félt, hogy megöregszik, csúnya lesz, nem kell már senkinek és ezért folyamatosan fiatalabbnál fiatalabb csajok után futottak és jöttek velük össze? Hát igen, lehet, hogy egy idő után nem lesz elég neki a Te dicséreted és más után fog nézni, hogy biztos legyen abban, hogy még jó pasi.

4. Szeret bűnözni

Na, nem bankrablásról beszélek, hanem arról, hogy szereti azt tenni, amit ő akar. Inni, drogozni, hajnalban random eltűnni a haverjaival. Ez csak amiatt para, hogy úgy érzi, ő bármit megtehet, ezért a megcsalást sem feltétlenül fogja nagy dolognak elkönyvelni.

5. Nárcisztikus

Habár ez ellentéte az alacsony önbizalomnak, de ez a másik véglet. Istennek hiszi magát, mindenkitől feljebb valónak, sok esetben hiányzik az alázat és tisztelet mások felé. A felek egyenlőségét nem ismeri, csak ő lehet a középpontban, ezért veszélyesek az ilyen emberek.

Fotó: theodysseyonline.com

Fotó: vixendaily.com

Megcsaltál már valakit?
Te már csaltad meg a párodat?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share