Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 dolog, amiért nem jó dolog menőnek lenni!

5 dolog, amiért nem jó dolog menőnek lenni!

Menőnek lenni a legkirályabb dolog, nem? Ha a gimiben valaki nem akar menő lenni, tuti, hogy furcsán néznek rá. Pedig van sok hátulütője is a népszerűségnek.

1.Viselkedés

Nem azt mondom, hogy ha menő vagy, gonosznak kell lenned, ezt sokan összekeverik a Bajos Csajok című film után, de az tény, hogy van egyfajta attitűd, amit elvárnak tőled. “Nem lehet” rossz kedved, nem sírhatsz nyilvánosan, nem tehetsz a kedved szerint mindig. Ez persze nem igaz, de mégis, valahogy elvárás.

2. Öltözködés

Legyen szó a legutolsó divatról vagy a saját stílusodról, mindig itt is a topon kell lenned. Te vagy az, aki a divatot, a trendet diktálod, ezért oda kell rá figyelned, (elvileg) hogy mindig jól nézz ki. Igen, még akkor is, amikor nagyon nincs kedved hozzá.

3. Nincs magánéleted

Vagyis van, de mindenki erről beszél, mindenki mindig rólad pletykál. Habár a gimi mindig is egy óriási pletykafészek volt, menőnek lenni egyet jelent azzal, hogy mindenki arról beszél, hogy veled mi van.

4. A felelősség

Mégis csak muszáj megemlíteni, hiszen nagy nyomás van a menőkön, abban az értelemben, hogy mindenki rájuk akar hasonlítani, mindenki menő akar lenni, és ha nekik már sikerült, akkor elég, ha leutánoznak téged. Ha menő vagy, sok klónod lesz hirtelen, ami elég frusztrálóvá tud válni.

5. Nem vagy Isten

Akármennyire is annak érzed néha magad, hidd el, minden csoda három napig tart. Lehet, hogy egy idő után, ha nem vagy elég taktikus és ügyes, már mást fognak követni, mást kiáltanak ki a legmenőbbnek. Te pedig nem fogod túl jól érezni magad az eset után, lehet, egyedül is fogod magad érezni, mert sok hamis barát is jár a menőség mellé. Menőnek lenni nem könnyű, van, hogy valaki csak érdekből akar veled lógni, és ha már nem vagy menő, lelép.

 

Fotó: zimbio.com

Borítókép: playbuzz.com

Menőnek lenni jó?
Te lennél a sulid legmenőbbje?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share