Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 dolog, amit egy srác tuti nem akar hallani a barátnőjétől

5 dolog, amit egy srác tuti nem akar hallani a barátnőjétől

Vannak hamiskás mondatok, amelyek úgy fogalmazódnak meg a csajokban, hogy fel sem merül a kérdés, hogy szívesen hallják-e a pasik. Most néhány ilyen mondatot szedtünk össze.

1. “A haverod helyes.”

 

Nem igazán jön be, ha szívesebben beszélsz a srác haverjainak kinézetéről. “Most velem akarsz járni vagy a haverommal?”  Szerinted nem lenne jogos a kérdés?

Gif: Buzzfeed.com

Gif: Buzzfeed.com

 

2. “Ezt jól elcseszted.”

 

Nem, nem és nem. Tudod te, hogy mennyire megsérted a férfiegót azzal, ha a fejéhez vágod, hogy valamit valahol elrontott?

Gif: Fanforum.com

Gif: Fanforum.com

 

3. “Az előző pasimmal sokkal jobban kijöttem.”

 

Egy veszekedés közepe nem a legmegfelelőbb alkalom bejelenteni, hogy az expasiddal mennyivel könnyebben szót értettél. Az összehasonlítósdihoz soha nincs egyébként megfelelő.

Beirut.com

Beirut.com

 

4. “Jaj, de értetlen vagy!”

 

Még ha egy srác nem is ért egyet veled, tuti nem tenném rá az életem, hogy az lenne a megoldás, hogy megemlítsd neki. Még a hideg is kiráz ettől. Értetlen? Na, Persze. Pfff.. És mi van Évával? Hiába mondta neki Ádám, hogy nem szabad megenni az almát. Csak nem hallgatott rá.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

5. “Mekkora egy balf@sz vagy!”

 

Leégetni a srácot a barátai és/vagy családja előtt? Esküvőt ne tervezz, ha megteszed. Nem fog hamar megbocsátani, ha például az utcán az emberek előtt ezzel alázod meg.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

Borítókép:

Mirror.co.uk

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share