5 dolog, amit lehet még te sem tudtál Tóth Andiról

Rovat

Megosztás

Hogyan reagál Tóth Andi a kritikákra? Milyen kulisszatitkokat tudhattunk meg első klipjének forgatásáról, és hogyan érezte magát miután felköltözött Pestre? A fiatal énekesnő élete a napokban leginkább a szimbolikus eljegyzéséről, és színházi előadásairól híres, de most következzen öt olyan dolog a 2014-es X-Faktor győzteséről, amiket lehet, hogy még te sem tudtál.

1. Nevetés a negatív kritikák ellen

Andi egy korábbi interjújában elárulta, hogy ha negatív kritika éri, akkor általában azon csak nevet. Tapasztalatai szerint ez be szokott válni. Gyakran már Andit is hidegen hagyják az ilyen jellegű kritikák, és ezt próbálja is kizárni az életéből. Ettől függetlenül természetesen van, hogy meghallgatja az építő jellegű kritikákat, majd elgondolkozik azon, hogy min lenne érdemes változtatnia.

Fotó: YouTube - TothAndiVEVO
Fotó: YouTube – TothAndiVEVO

 

2. „Legyek én”

Első videóklipje („Legyek én”) nagyon egyedi technikával készült. A felvételeket olyan speciális kamerával forgatták le, amiből akkor még csak egy volt Magyarországon. A klipben három mesevilágot mutattak be, de Andinak a felvételkor a képzelőerőjét kellett használnia ahhoz, hogy maga körül lássa azt a környezetet, amit a végső verzióban bemutattak.

3. Csak visszafogottan

Az énekesnő híres szókimondó és laza stílusáról. A „Legyek én” című klip forgatásán azonban a megszokottól eltérően sokkal natúrabb stílusban állt a kamerák elé, így egy visszafogottabb oldalát ismerhették meg a nézők.

Fotó: rcnews.hu
Fotó: rcnews.hu

4. A belvárosi élet

A fiatal énekesnő Nagyváradon született, nem rég azonban felköltöztek Pestre. Neki is idő kellett, míg megszokta a budapesti nyüzsgő forgatagot. A felköltözés után a tanulás mellett rengeteg munkája lett az akkor még csak 16 éves lánynak, hiszen zenéléssel és színjátszással (pl.: Madách Színház, A nyomorultak) is foglalkozik.

5. A Dal

A Dal című műsorban egészen rémisztő volt számára ismét újra versenyszituációba kerülni, de partnerével, Olivérrel sokat segítettek egymásnak. Egyszer előfordult, hogy elájult a színpadon élőműsorban. A hírek szerint túlságosan izgatott volt, ezért lett rosszul, míg más nyilatkozatokból az derült ki, hogy valószínűleg aznap nem ivott és evett eleget a fiatal lány. Abban az időben többször is előfordult vele hasonló, de elmondása szerint ez nem amiatt volt, mert túl nagy lett volna rajta a nyomás.

 

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

 

Források: FIX TV, Fókusz, 24.hu, Facebook
Borítókép: life.huNKA_logo_2012

cstp-logo-web-small

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta