Ezt nézed:  / Színes / 5 dolog, amit tudnod kell Sabrina Carpenterről

5 dolog, amit tudnod kell Sabrina Carpenterről

A Disney sorozatának, a Riley a nagyvilágban sztárjáról, Sabrina Carpenterről mutatunk be néhány érdekes tényt, aki egyébként májusban a tizennyolcadik, őt felnőtté avanzsáló születésnapját ünnepli majd. Ő maga adta meg az érdekes kérdésekre a válaszokat a Teen magazinnak.

A sorozat harmadik évada január végén ért véget a tengerentúlon, Magyarországon pedig éppen a hónap elején kezdték el vetíteni azt.

Miből és honnan szerzed az inspirációt a dalokhoz?

Mindenből és mindenhonnan. Emberekből, történetekből, kapcsolatokból és persze a filmekből is, amiket nézek, vagy a könyvekből, amiket olvasok, na meg persze más dalokból is inspirálódok.

Gif: Pinterest

Gif: Pinterest

 

Ki az, aki leginkább inspirál?

Mindig is odavoltam Adele-ért és Christina Aguileráért mint énekesnőkért, de Hozier is a kedvencem lett.

Gif: Playbuzz

Gif: Playbuzz

 

Az tudjuk rólad, hogy nagy Csillagainkban a hiba rajongó vagy. Mit gondolsz, melyik volt az a jelenet, amit a leginkább vissza tudta adni a mozivászon is?

Azt a jelenetet mondanám, amikor Amszterdamban voltak. Ott tényleg úgy éreztem, mintha a könyv maga jelenne meg előttem úgy, ahogyan én is elképzeltem, amikor olvastam.  Személy szerint könyvpárti vagyok ebben az esetben, de a színészek nagyon jó munkát végeztek, hogy visszaadják a könyv mondanivalóját.

Gif: Giphy.com

Gif: Giphy.com

 

Az még akkor is rögtön látszódott, hogy nagyon jóban vagytok Rowannel nemcsak a képernyőn, de a valóságban is. Hogyan lettetek ennyire jóban?

Rengeteg időt töltöttünk együtt a háttérben is, amikor a kamerák már nem vettek minket. Miután a pilot epizódot felvettük, már akkor rájöttünk, hogy egy hullámon lovagolunk, és ez a továbbiakban egyre inkább kibontakozott. Imádunk beszélgetni, együtt csinálni dolgokat, együtt lógni általában.

Gif: Weheartit.com

Gif: Weheartit.com

 

Volt szerencséd találkozni Daniel Radcliffe-fel is már, Harry Potter megformálójával, amikor a Szarvak című filmben szerepeltél te is. Milyen élmény volt?

Hatalmas élmény volt a találkozás, ő az a fajta kedves és a munkájában alázatos srác, aki mindenki nevét tudja, akivel együtt dolgozik, nagyon tisztelettudó másokkal szemben, és magam is ugyancsak felnézek rá nagyon is.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

Forrás: Teen.com

Borítókép: Twistmagazine.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share