Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 5 egyszerű tipp, hogy megtarthasd a szerelmed!

5 egyszerű tipp, hogy megtarthasd a szerelmed!

Ha szerelemesek vagyunk valakibe és viszont is szeretnek minket, hajlamosak lehetünk túlzottan félteni, esetleg kontrollálni a másikat, nehogy elhagyjon minket, ám ez a legtöbb esetben nem vezet jóra, inkább az ellenkező hatást váltja ki.  Adunk 5 egyszerű tippet ahhoz, mit tégy, ha meg szeretnéd őrizni Őt!

1. Őszinteség

Egy kapcsolatban talán ez a legfontosabb, hiszen az őszinteség, a hitelesség adja a bizalom alapját. Akkor jársz a legjobban, ha az elejétől kezdve nyílt lapokkal játszol és elmondod, hogy mit érzel vagy mi történt veled, mert a simliskedés és elhallgatás hosszú távon biztos nem lesz működőképes. Vigyázat! Ez természetesen nem azt jeleni, hogy a múltad és a jelened minden részletét meg kéne osztanod a a partnereddel, nincsen elszámolási kötelességed, csak ne hazudj és ne titkolózz.

2. Egyéniség

Igazán gyakori hiba az, hogy ha valaki bekerül egy kapcsolatba és az jól is működik, akkor képes föladni önmagát, az egyéniségét, az elképzeléseit, a hobbijait. Ez nem csak azért rossz irány, mert egy idő után nem tudod új színnel festeni a kapcsolatodat, hanem azért is, mert ha vége lenne, és egyedül maradnál, borzasztóan nehezen találnád meg önmagad.

large

3. Vitatkozás

Főként az első szerelmeknél szokott előfordulni, hogy a szerelemesek rettegnek a vitáktól és mindent a szőnyeg alá söpörnek, csak azért, hogy ne legyen baj. Holott a két ember között szükségszerűen felmerülő problémák megoldása pont abban rejlik, ha azok ki vannak mondva és ki vannak beszélve és ez nem mindig tud nyugodt körülmények között lezajlani, hiszen a szerelem természeténél fogva nagy érzelmi töltetet ad minden szituációnak. Időnként egy-egy tányértörés nem a világ vége, de azért arra figyeljetek, hogy ne mondjatok egymásnak semmilyen sértő vagy visszafordíthatatlanná váló folyamatokat előidéző dolgokat.

4. Külön töltött idő

Bármennyire furcsán hangozik, a kapcsolat megerősítésére szolgál az egészséges mértékben külön töltött idő is. Ezek az alkalmak segítenek abban, hogy magaddal is foglalkozhass, hiszen ha nem foglalkozol magaddal, nincs miből adnod másoknak. Másrészt pedig ilyenkor tudnak igazán tisztává és világossá válni az egymás iránt érzett érzelmek, főleg egy kapcsolat elején.

fall-in-love-friends-kiss-me-love-park-Favim.com-252146

5. Szenvedély

Természetesen a szex az egyik alapköve a szerelmi kapcsolatnak, hiszen ez az az attitűd, ami más kapcsolatodban nincs meg. Ha minden jól megy, nem kell különösebb figyelmet fordítani arra, hogy az ágyban is rendben legyenek a dolgok, de az idő előrehaladtával érdemes mindig megújulni és spontaneitást és izgalmakat belevinni az együttlétekbe.

5 egyszerű tipp, hogy megtarthasd a szerelmed!
Te melyik praktikát próbálnád ki a kapcsolatodban?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share