Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 érv, amiért tarts ki a legjobb barátod mellett

5 érv, amiért tarts ki a legjobb barátod mellett

A barátságok igen meghatározóak az életben. Harry Potter sem egyedül, hanem két legjobb barátjával, Ron Weasley-vel és Hermione Granger-rel ment a csatába, ha úgy volt. Fontos, hogy a barátaunk mellett kitartsunk, akármi is történjék. Hogy miért?

1. A közös múlt összeköt benneteket

Neked is van egy olyan barátod, akivel már sok-sok jót és rosszat megéltél? Nos, akkor valószínűleg ő az, akivel együtt kezdtétek meg az általános sulit vagy a középsulit.  Ő az, aki ott volt, amikor szakítottál a barátoddal/barátnőddel. Ő az, akivel olyan élményeket osztottál meg, amelyeket mással nem szívesen.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

2. Úgy fogad el téged, ahogy vagy

Vannak idegesítő szokásaid? Kinek nincsenek? Viszont vannak olyanok, akik ezeket nem tudják elviselni. A legjobb barátod nem ilyen. Őt nem érdeklik ezek, simán túllendül egy érzelmi kitöréseden, és bármilyen másnál már ciki dolgot bevállalhatsz előtte. Hiszen a barátod, neki el kell fogadnia bármilyen ciki is legyen a viselkedésed.

Gif: Friendshipdaywishesquotesz.com

Gif: Friendshipdaywishesquotesz.com

 

3. Ő az, aki akkor is szeret téged, amikor te éppen utálod magad

Néha teszünk olyan dolgokat, amikre nem vagyunk büszkék, hozunk olyan döntéseket, amelyek nem helyesek, és ezért meg tudnánk fojtani magunkat egy kanál vízben. Nos, a legjobb barátunk még ekkor is szeret minket, és mellettünk áll.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

4. Őszinte veled

Ő az, aki ismeri az erősségeid és gyengeségeid. Tudja, hogy mikor csinálsz hülyeséget, és szól, hogy ne tedd. Ha megkérdezed a véleményét, nem hazudik neked csak azért, hogy te azt halld, amit akarsz, hiszen a cél az, hogy boldog légy, de lehetőleg kihagyva a hibákat, amiket azzal vétesz, hogy azt mondja neked a legjobb barátod, amit a füleid kívánnak.

Gif: Wikia.com

Gif: Wikia.com

 

5. Hitet ad neked

Még ha úgy érzed, hogy mindent elveszítesz, ő ott van, és bizonygatja, hogy nem lesz semmi gond, ezzel is hitet adva neked a folytatáshoz.

Gif: Wikia.com

Gif: Wikia.com

 

Barátság
Te képes lennél átverni a legjobb barátodat?

Borítókép: Herewomentalk.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share