5 érv, amiért tarts ki a legjobb barátod mellett

Rovat

Megosztás

A barátságok igen meghatározóak az életben. Harry Potter sem egyedül, hanem két legjobb barátjával, Ron Weasley-vel és Hermione Granger-rel ment a csatába, ha úgy volt. Fontos, hogy a barátaunk mellett kitartsunk, akármi is történjék. Hogy miért?

1. A közös múlt összeköt benneteket

Neked is van egy olyan barátod, akivel már sok-sok jót és rosszat megéltél? Nos, akkor valószínűleg ő az, akivel együtt kezdtétek meg az általános sulit vagy a középsulit.  Ő az, aki ott volt, amikor szakítottál a barátoddal/barátnőddel. Ő az, akivel olyan élményeket osztottál meg, amelyeket mással nem szívesen.

Gif: Tumblr
Gif: Tumblr

 

2. Úgy fogad el téged, ahogy vagy

Vannak idegesítő szokásaid? Kinek nincsenek? Viszont vannak olyanok, akik ezeket nem tudják elviselni. A legjobb barátod nem ilyen. Őt nem érdeklik ezek, simán túllendül egy érzelmi kitöréseden, és bármilyen másnál már ciki dolgot bevállalhatsz előtte. Hiszen a barátod, neki el kell fogadnia bármilyen ciki is legyen a viselkedésed.

Gif: Friendshipdaywishesquotesz.com
Gif: Friendshipdaywishesquotesz.com

 

3. Ő az, aki akkor is szeret téged, amikor te éppen utálod magad

Néha teszünk olyan dolgokat, amikre nem vagyunk büszkék, hozunk olyan döntéseket, amelyek nem helyesek, és ezért meg tudnánk fojtani magunkat egy kanál vízben. Nos, a legjobb barátunk még ekkor is szeret minket, és mellettünk áll.

Gif: Tumblr
Gif: Tumblr

 

4. Őszinte veled

Ő az, aki ismeri az erősségeid és gyengeségeid. Tudja, hogy mikor csinálsz hülyeséget, és szól, hogy ne tedd. Ha megkérdezed a véleményét, nem hazudik neked csak azért, hogy te azt halld, amit akarsz, hiszen a cél az, hogy boldog légy, de lehetőleg kihagyva a hibákat, amiket azzal vétesz, hogy azt mondja neked a legjobb barátod, amit a füleid kívánnak.

Gif: Wikia.com
Gif: Wikia.com

 

5. Hitet ad neked

Még ha úgy érzed, hogy mindent elveszítesz, ő ott van, és bizonygatja, hogy nem lesz semmi gond, ezzel is hitet adva neked a folytatáshoz.

Gif: Wikia.com
Gif: Wikia.com

 

Barátság
Te képes lennél átverni a legjobb barátodat?

Borítókép: Herewomentalk.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta