Ezt nézed:  / Suli / 5 film, amikből sokat tanulhatsz a szerelemről

5 film, amikből sokat tanulhatsz a szerelemről

Filmekből is lehet tanulni és tapasztalatot gyűjteni. A szerelmes filmeknek nem feltétlenül kell nyálasnak és csöpögősnek lennie. Mély mondanivaló is párosulhat hozzájuk.

 

Szerelmünk lapjai

Egy igazi klasszikusnak mondható darab. Remek példája a boldogan megöregedni képnek. Maga a film egyrészt nagyon romantikus, de tele van drámával és fordulatokkal is. Egyben egy kitartás is, mely éveken átível az igazi boldogság iránt.

P.S. I love you

Furcsa megközelítése ez a film a szerelemnek. A múltra tekintünk vissza folyamatosan és így kapunk egy képet, hogy milyen is volt egy kapcsolat. A dráma végig jelen van a filmben és központi szerepet játszik. Az elengedés fontos részét képezi az egész filmnek, ami egészen a végkifejletig sodor minket.

Az 50 első randi

Kissé morbid, ám annál tanulságosabb. Az embert próbáló kitartásról szól, hogy a miénk legyen szívünk választottja. Minden nap újra és újra meg kell hódítani a szerelmünket és ezért igazán különleges ez a film. Sok kapcsolatból hiányzik ez a fajta hozzáállás és ez az alkotás pont erre tanít meg minket.

Csillagainkban a hiba

Az elmúlt évek tinidrámája, amit lehet nagyon szeretni, de ugyanúgy utálni is. Azt viszont figyelembe kell venni, hogy itt is egy erős kitartás és életben maradás van jelen, hogy együtt lehessenek a szerelmesek. Számtalan akadályt kell közben leküzdeni és ez magáról a túlélésről szól.

Ház a tónál

Ez a film olyanoknak szól, akik távkapcsolatban élnek. Nagyon nehéz elviselni az olykor több száz kilométert, ami elválasztja az embert a szerelmétől, de még nehezebb, ha évekig nem látják egymást. Az éveken át tartó vágyakozás végül véget érhet. Hatalmas akaraterő és kitartás szükséges ehhez.

5 film, amikből sokat tanulhatsz a szerelemről
Szereted a szerelmes filmeket?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share