Ezt nézed:  / Divat/Életmód / 5 fürdő, ahová mindenképpen el kell menned!

5 fürdő, ahová mindenképpen el kell menned!

Hetek óta tombol a meleg, ezért a lehűlni kívánó olvasóinknak kedvezünk néhány tippel, hogy melyek azok a helyek, ahova érdemes ellátogatniuk. Az ország legkedveltebb fürdőhelyei követeznek.

Demjéni Termál Völgy

Páratlan fürdő, ugyanis itt valóban egy barlangrendszerben vagyunk. Hangulatos fények világítják meg a vizet, valamint faragott szobrokból lövell ki a víz. Egy részén csúszdarendszer is található, ahol még a lecsúszási időnket is nyomon követhetjük. Ha pedig megszomjaznánk, a vízben kialakított koktélbár áll a rendelkezésünkre, hogy még csak ki se kelljen szállnunk. A barlangfürdő mellett található egy termál részleg is, ami szintén nagyszerű kikapcsolódást nyújt.

 

Aquaworld

 

A főváros egyik jellegzetessége, amit érdemes legalább egyszer felkeresni, ugyanis rengeteg programot találunk itt a pihenés mellett. A sok csúszda mellett aerobikozhatunk, vagy egy hatalmas gömbbe bújva tekerhetünk a víztükrön. Extrémebb programokban is részt vehetünk, hiszen mesterséges surf is található itt. A kisgyerekektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a megfelelő időtöltést magának.

Hungarospa – Hajdúszoboszló

A hatalmas területen kialakított strand nyáron nagyszerű élményt biztosít. A területe tényleg nagy kiterjedésű, ahol szintén minden megtalálható. Nem csupán a környékről érkeznek ide látogatók, hanem más országokból is. Az ország egyik legnagyobb strandjának számít, ami meleg időben sok ember megfordul.

Saliris Resort – Egerszalók

Egy nagyon modern fürdő, ami közvetlen egy szállodában található, de nem csupán szállodai vendégek mehetnek be. Az egyik legmodernebb helynek számít ezen a téren az országban. A belépő ára ugyan kicsit borsos, de mindenképpen érdemes ellátogatni, hiszen nagyon jó élményekkel gazdagodhatunk itt.

Aquaticum – Debrecen

Egy gyönyörű trópusi környezet veszi itt körbe az embert. Úgy érezhetjük magunkat, mintha valóban a trópusokon lennénk. A sok zöld harmóniát alkot a víz kékjével, így kellemesen ellazulhatunk és egy remek napot tölthetünk el így. A termál részlegük szintén nagyszerű. A víz ereje gyógyító, sokan betegségeik miatt keresik fel.

5 fürdő, ahová mindenképpen el kell menned!
Szeretsz fürdőbe járni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share