Ezt nézed:  / Színes / 5 gazdag celeb, aki szegényen nőtt fel

5 gazdag celeb, aki szegényen nőtt fel

Ma már a vörös szőnyegen baktatnak végig, milliókat érő ruhákban, kezükön sokat érő óra, kezükben rengeteg pénzbe kerülő táska, de nem mindig ment ez így, volt, hogy a mai gazdag hírességek is szegények voltak, és azt sem tudták, mi lesz a jövő hónapban.

1. Jim Carrey

A humoros filmszínész szülei gyermekkorában közepes életszínvonalban éltek, a nagy szegénység akkor szakadt rájuk, amikor édesapja elveszítette állását. Tinédzserkorában, 15 évesen otthagyta az iskolát, és portásként kezdett dolgozni, hogy segíthesse szüleit anyagilag.

 

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

2. Leonardo DiCaprio

Los Angelesben nevelkedett német származású édesanyjával egy eléggé rossz környéken, ahol gyakori volt a bűnözés és az erőszak. Az édesanyja két állást is vállalt, hogy mindent meg tudjon adni fiának.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

 

3. J.K. Rowling

Annak ellenére, hogy ma már gazdagabb lett a Harry Potter könyvsorozat írónője még az angol királynőnél is, volt olyan időszak az ő életében is, amikor mély szegénységben élt.

Gif: Favim.com

Gif: Favim.com

 

 

4. Celine Dion

Az énekesnő egy 14 gyermekből álló szegénység sújtotta családból származik.

“Egy nagyon-nagyon kicsi házban nőttem fel. Sosem mondtuk magunkat szegénynek, de nem is volt sose pénzünk. Szeretetben nőttünk fel. Mi másra lenne még szükségünk?”

– mesélte az énekesnő a Vanity Fair-nek.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

 

5. Tom Cruise

Nemcsak egy szegény családban nevelkedett, de az apja még az öklének sem tudott parancsolni. A sztár így mesél apjáról a Parade Magazine-nak:

“Ő pontosan az a fajta ember volt, aki előbb ütött, és még aztán sem gondolta át.”

 

Az édesanyja még akkor otthagyta őt, amikor felső tagozatos lett az általánosban.

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

Borítókép: Soloparent

mag.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share