Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 5 idegesítő dolog a friss szerelmespárokban

5 idegesítő dolog a friss szerelmespárokban

Ha te éppen boldog párkapcsolatban élsz, kit érdekel, hogyan turbékolnak más párok, ám ha szingli vagy, azért elég frusztráló tud lenni a látványuk. Íme, 5 idegesítő dolog a friss szerelmespárokban.

1. Az állandó cuppogás

Forrás: giphy

 

Oké, szeretik egymást – a padon ülve, a fák alatt sétálva, a kávézóban, a buszmegállóban, az étteremben, a suliban, az út közepén, a fa tetején – mindenhol csak cuppogás van.

2. Nem tudják letenni a telefont

Forrás: giphy

 

“-Te tedd le előbb, – Nem, te tedd le.”Hosszú perceken át, és ha “szerencsés” vagy, hallgathatod ezt a változatosan csodás romatikus párbeszédet egész utazásod alatt.

3. Csak egymással foglalkoznak

Forrás: giphy

Csak egymással akarnak találkozni, elhanyagolják a barátaikat, akik persze megértőek ilyenkor. De akármi is történik, csak ők számítanak, és ha mások rovására kell dönteniük, egymásért, akkor mindenre képesek. Ha úgy érzik valamit mindenképp meg kell osztaniuk egymással, társaságban is telefonoznak, akár messenger, akár hívás. Ez pozitív a kapcsolatnak, viszont negatív lehet egy társaságnak.

4. Minden háttérbe szorul

Forrás: giphy

Megszűnik a világ, nem számít a tz, a zh, csak a randi legyen meg, csak nézzek ki jól az este, és végre vele lehessek… Viszont, a kapcsolatod véget érhet éveken belül, még egy zh elszúrása hosszú évekre hozhat nehézségeket számodra. Sosem szabad megszállottan, fejvesztve menekülni a kapcsolatba. Ha ki akarod hozni belőle a maximumot, ne hajszold, légy türelmes és érezni fogod, amit szeretnél. Ne feledkezz meg a kötelességeidről, amik meghatározzák mindennapjaidat, és építik a jövődet/jövőtöket.

5. Ahogy gügyögnek egymásnak

Egymás felé fordulnak, közel hajolnak, lehet az orruk össze is ér, hangjuk megemelkedik, és furcsa gügyögéssel kommunikálnak egymással, de úgy, ahogy kisbabákkal szoktak. Kedveskedni próbálnak egymással, talán ez a szeretet kifejező nyelvük, de külső hallgatóság számára ez…

Forrás: giphy

… eléggé furcsának tűnik. Vannak saját kitalált szavaik, hangutánzó szavak, amik idegenek számára bosszantóak lehetnek.

5 idegesítő dolog a friss szerelmespárokban
Szerinted mi a legidegesítőbb?

Borítókép:readunwritten

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share