Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 5 jel, hogy megtaláltad a lelki társadat

5 jel, hogy megtaláltad a lelki társadat

A legjobb dolog, ami történhet veled, ha van egy igazán jó barátod. A lelki társakban nem hisz mindenki, mégis vannak olyan emberek, akiknek nem kell magyarázkodni, mert pontosan tudják, mi a pálya. Nem ítélkeznek és ha csak ritkán találkoztok, ott tudjátok folytatni a beszélgetést, ahol legutóbb abbahagytátok. Ezekből a jelekből Te is felismerheted, ha egy igazán különleges személyről van szó, akiben megtaláltad a lelki társadat.

Önmagad lehetsz, amikor vele vagy

Nincs olyan gáz helyzet, amiben ne hívhatnád fel, ismeri az összes oldaladat, és maszkok nélkül lehetsz vele, hiszen úgy fogad el, ahogy vagy.

Bármi történik, együtt érzel vele

Az ő fájdalma a Te fájdalmad is, és ez fordítva is működik.  Képesek vagytok az empátia olyan szintjén létezni, ahol ha nem is éltétek át a másik problémáját, mégis képesek vagytok együtt érezni egymással.

Nyugodt vagy mellette

Pont azért, mert elfogad olyannak, amilyen vagy, nyugodt lehetsz  mellette. Ez az érzés pedig biztonságérzetet ad.

Tisztelitek egymást

Sosem beszélnétek ki a másikat, ez a szövetség sérthetetlenségét biztosítja. A tisztelet úgy is megnyilvánul, hogy elfogadjátok a másik véleményét, még ha nem is értetek mindig egyet egymással.

Ugyanaz az értékrendetek

Véleménykülönbségek ugyan lehetnek, de közös értékrend nélkül nem működik egy igazi barátság. Ha hasonló dolgokat tartotok fontosnak, és ahhoz tartjátok is magatokat, évtizedek után is megmarad a kapcsolat.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share