Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 jel, hogy szakítani akar

5 jel, hogy szakítani akar

Amikor szerelmes vagy minden sokkal könnyebbnek, gondtalanabbnak tűnik, olyan mintha szárnyalnál egész nap. Aztán jön a nagy nyekkenés, a szárnyalásból mélyrepülés lesz: a szerelem véget ér, szakítanak Veled.  Ez természetes dolog ugyan, de mindig fájdalmas. A szakításnak is vannak előjelei, ha leveszed a rózsaszín szemüveget, Te is észreveheted Őket.

1. Nem keresi a társaságodat. Amikor a másik rendre kibújik a közös programok alól, folyton lemondja, halogatja a találkákat, pedig azelőtt sülve-főve együtt voltatok, akkor kezdhetsz gyanakodni. Persze lehet, hogy csak a titkos szülinapi bulidat szervezi, vagy Őt szervezték be titkos kódfejtőnek. Ha egyik sem tűnik valószínűnek, akkor figyeld a többi jelet és vond le a következtetéseket.

2. Fogynak az érintések. Megváltozott a viselkedése, nem érint meg annyiszor, kevesebbszer ölel meg, elmaradnak a gyengéd simogatások, sőt úgy is érezheted, hogy szándékosan kerüli a fizikai kontaktust Veled. Ha valakiért odavagy, akkor szeretnéd minél többször megérinteni, átölelni, megcsókolni. Ha ez megváltozik, akkor valami elromlott.

3. Fogynak a bókok. Nemcsak fizikai síkon takarékoskodik a szeretete kimutatásával, de verbálisan is visszafogja magát. Nem kérdezi milyen napod volt, nem dicséri a külsődet, nem szólít a közös beceneveteken.  Neked nem véletlenül van hiányérzeted, hiszen ez azelőtt másképp volt. Jól érzed, hogy ennek oka van.

4. A Mi  és a jövő megszűnése. Eddig mindig többesszámban beszélt rólatok, tervezgetett, megosztotta Veled az elképzeléseit? Most már csak az Én maradt és az egy héttel később következő idő, mintha megszűnt volna? Ez nem jó jel.

5. Érzed, hogy valami nincs rendben. A megérzéseket nem szabad fél vállról venni, mert igenis léteznek és legtöbbször a jó irányba terelnek. Amikor már nem ugyanúgy néz rád, másképp beszél, viselkedik veled, az apró jeleket elraktározod és tudat alatt megszólal a vészjelző. Ilyenkor ne engedd el a füled mellett a sziréna hangját. Inkább figyelj jobban!

Ezek önmagukban nem számítanak a szakítás előjelének, hiszen számtalan okból kifolyólag lehet valaki visszafogottabb, elutasítóbb. Lehet ez átmeneti állapot, de több jel együttvéve már aggodalomra adhat okot. Éberség!

Olvass még!

5 jel, hogy szakítani akar
Mi a legrosszabb a szakításban?

Képek: moviesinsomnia

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share