Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 5 jel, hogy titokban odavan érted!

5 jel, hogy titokban odavan érted!

Most tetszem neki vagy sem? Úgy néz rám? Vajon észrevett? Olvass tovább és megtudhatod mi jár a fejében Veled kapcsolatban!

Ezek az idegesítő kérdések mindannyiunk fejében ott kergetik egymást. Ha eltalált Ámor nyila csak egy dolog foglalkoztat: vajon a másik is így érez? Ezt könnyebben megtudhatod, mint gondolnád, még csak meg sem kell kérdezned a kiszemeltet, mert a teste beszél helyette!

A szavak sokszor nem fedik a valóságot, de a testünk nem hazudik. A testbeszédünk elárulja, hogy ha idegesek vagyunk, hazudunk, kényelmetlenül érezzük magunkat vagy éppen érdeklődünk valaki iránt. Ha a szánk mást is mond, a test jelzései nem hazudnak.

Figyeld a cipőit! 

Na ne zavarodban, csupán pillants néha titokban lefelé. Ha a másik érdeklődik irántad, önkéntelenül is feléd fordul. Ha többen álltok egy csoportban a szünetben és a lábfeje feléd fordul, van okod reménykedni!

Nézz mélyen a szemébe! 

Próbálj meg nem elpirulni, amikor azokba a gyönyörű szemekbe nézel, és álld a tekintetét egy darabig, mert fontos infókat tudhatsz meg belőle. Ha a másik pupillái kitágulnak a társaságodban az az izgatottság és érdeklődés jele. Persze ezt ne túl sötét helyen teszteld, mert becsapós lehet.

Engedd közel magadhoz! 

Ez azért elég egyértelmű jelzés: ha megosztja veled a személyes terét, keresi a közelségedet, megérint, ráteszi a lábát vagy kezét a székedre, esetleg valamire, ami a tiéd már nyert ügyed van…

Teszteld, mit üzen a szemöldöke!

Amikor beszélsz hozzá és enyhén megemelkedik a szemöldöke, szemei pedig kinyílnak, az érdeklődését fejezi ki. Nem untatja, amit mondasz és szeretne többet megtudni rólad. Ha csak nem valami bődületes baromságot mondtál, ami mulattatja, akkor jó úton jársz!

Figyeld a mellkasát! 

Ha a mellkasával és a törzsével feléd fordul, még, ha másfelé fordítja is a fejét, biztosan tudhatod, hogy valójában irántad érdeklődik. Trükkös nem?

5 jel, hogy odavan érted
Te szoktál kezdeményezni ismerkedéskor?

Képek:snazzyspace, devianart, yourtango, rebloggy, wdyl

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share