Ezt nézed:  / Színes / 5 közösségi oldal, amin sztár lehetsz!

5 közösségi oldal, amin sztár lehetsz!

Pár jó tanács , hogyan használhatod ki a közösségi oldalak adta lehetőségeket, hogy te légy a sztár rajta. Nézzük akkor melyik miben jó, mik az előnyei, s hátrányai.

Vine

Ez egy rendkívül hasznos kis alkalmazás, saját bevallásom szerint, mivel gyorsan tudsz helyzetjelentést, tudósítást adni a követőid számára. Igaz, csak 6 másodperc áll rendelkezésedre, de ennyi is elég arra, hogy megjelenj a képernyőn és máris egy hatásos kis videóval, megragadj a nézőid tudatában. Szerintem itt azért van esélye hamar ismertnek lenni, mivel az emberek szeretik azt, hogy lehető leggyorsabban jussanak információhoz, és csak a lényeg érkezzen el hozzájuk. Itt ezt megkapod! Előnye a gyors helyzetjelentés, szintén gyors értesítés, azonnali reakció Hátránya, hogy nem eléggé részletes a jelentés.

Musical.ly

Tegyük fel, hogy van egy zene, azt kiválasztod, és itt jön a te szereped. Ez is egy videós applikáció. Összehasonlítva az előzővel ennek a kedveltsége abból adódhat, hogy a szintén rövid videókra saját magad állíthatod össze a koreográfiád, de nem is feltétlen szükséges táncolni, akár színészkedhetsz, mutogathatsz is. A sikerét szerintem az adja, hogy szinte bármilyen zenére te döntöd el, mit csinálsz! Előnye lehet az érzések átadása, szórakoztatás. Hátránya a rövid videók, zene választás miatt a kötött lehetőség, s ebben nem beszélhetsz, hogy a hangod is megismerjék.

radio-microphone-cc-700x467

Facebook

A szó szoros értelmében a szabadságot hozta el a Facebook megjelenése. 13 éves kortól bárki regisztrálhat és mondhatni azt csinál, amit ő szeretne. A sikert s az ismertséget szerintem itt érheti el az ember legkönnyebben, mivel régebben még az előre felvett videókat felrakva, vagy írásaikat posztolva tudtak eljutni az emberek sok olvasóhoz, nézőhöz, “rajongóhoz”, mára már élő videókkal azonnal tudnak kapcsolatot teremteni és építeni.

közösségi fotózás

YouTube

Azt hiszem, ennek az előnyeit nem is kell részleteznem, hisz mindenki ismeri. Itt saját készítésű videókat tehetsz fel, szinte szabályozás nélkül. Lehetnek ezek gameplay-, vélemény-, vagy épp kihívásvideók. Bárki keresgélhet rajta, és használhatja , nincs korhoz kötve. Tökéletes arra, hogy megmutasd magad, a tehetséged, amiben jó vagy az egész világnak, tehát ez az oldal is alkalmas arra, hogy híressé válhass.

Instagram

Utoljára, de nem utolsó sorban még néhány szó az Instragam előnyeiről és hátrányairól a többihez képest. Ezen az oldalon képeket, videókat oszthatsz meg. Egy -egy jól sikerült fotót, vagy általad készített videót. Ennek is az az előnye, hogy gyors a reakció, a helyzetjelentés és az információ áramlás terén is.
Talán a hátránya abban rejlik a többihez viszonyítva, hogy egy kép nem feltétlen annyira kifejező és tájékoztató, mint egy videó,vagy egy hosszú szöveg.

5 közösségi oldal, amin sztár lehetsz!
Te melyik oldal kedveled jobban?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share