Ezt nézed:  / Színes / 5 népszerű külföldi YouTuber, akitől még angolul is megtanulsz

5 népszerű külföldi YouTuber, akitől még angolul is megtanulsz

Cikkünk nem a  legfeliratkozottabbakat mutatja be, hanem azokat a külföldi YouTube videósokat, akiknek szintén több százezer vagy néhány milliós táborral rendelkeznek, és érdemes őket követni nemcsak azért, mert jófejek és sokat lehet nevetni a videóikon, de még az angol nyelvet is gyakorolhatjuk.

1. Gabriel Conte

Fotó: Popandpress.com

Fotó: Popandpress.com

 

Gabriel  nemcsak vicces és humoros önmagában, de van egy irtó cuki barátnője, aki teljes mértékben feldobja videóit. A majdnem 600 ezres táborát egészen gyakran örvendezteti meg új videókkal.

 

2. JannikBMusic

Fotó: YouTube

Fotó: YouTube

 

Nem egy tipikus vlogcsatona az övé, hanem egy zenei csatorna, amelyen rengeteg ismert és szeretett külföldi dal átdolgozását megtalálhatják a YouTube közösség nézői. A 20 éves Jannik 2012-ben nyitotta meg csatornáját.

 

3. Will Darbyshire

Fotó. YouTube

Fotó. YouTube

 

Apró esszéket készít videóban a fiatal Will, aki olyan különböző témákban beszél immáron 600 ezres táborának, mint a Depresszió, Ázsia, Emlékek, Gyermekkorom filmjei vagy a Ki vagyok én?.

 

4. TheEllenShow

Fotó: Huffintgtonpost.com

Fotó: Huffintgtonpost.com

 

Nem egy tipikus YouTube csatorna, hanem Ellen DeGeneres tévés showműsorának videói kerülnek fel a csatornára. A maga felnőttes és érett módján ad poénokat nézőinek Amerika egyik legkedveltebb műsorvezetője.

 

Borítókép: Theodysseyonline.com