5 ok, amiből biztosan tudjuk, SZELLEMEK LÉTEZNEK!

Rovat

Megosztás

Szellemek, szellemek, szellemek. A kérdéssel már régóta foglalkozik az emberiség, valójában az ember halála utáni időszak az, ami a leginkább érdekli az embereket. Ha léteznek szellemek, akkor egyszer minden élő ember szellem lesz. Ez a kérdés foglalkoztatja az embert, hogy lesz-e ilyen, és ha igen, milyen lesz. Most próbálunk öt érvvel előhozakodni, miért léteznek szellemek.

1. Hová távozik a lélek?

Ha azon találod magad, hogy azt kérdezed magadtól, mégis, hová kerül a lelked a halálod után, akkor az az egyértelmű választ tudod magadnak adni, hogy halálod pillanatában a testedből eltávozik a lelked, és szellemformában folytatja életét tovább. Ha logikusan megvizsgálod, akkor az egyetlen magyarázat a szellemlét.

2. Az a hátborzongató érzés!

Tudod, melyik, ugye? Igen, az! Tudod, amikor egy idegen helyre mész, és hirtelen van az a rémisztő, hátborzongató, libabőrt okozó, gerincbizsergető, gatyanedvesítő érzés. Na, ez az emberi lény hatodik érzéke, amivel megállapíthatod, szellem van a közelben.

3. Hangok, miközben senki nincs a közelben. 

Mivel a szellemek nem a mi körünkben élnek, hanem egy másik síkon léteznek, ezért nem tudnak a mi világunk tárgyaival kapcsolatba kerülni. Kivéve a padlóval. Ez azért van, mert néha ők is elbuknak, elesnek. Ezek az esések néha zajokat okoznak, melyek egy laikus számára megkülönböztethetetlenek a széltől, vagy sima lépésektől sokszor.

4. Kísértettörténetek. 

Az emberek nem véletlenül készítik tonnaszámra a kísértettörténeteket. Minden mesének van alapja, így a kísértettörténeteknek is.

5. Az állatok érzékelik őket. 

Amikor egy hűvös éjszakán a kutyád ugatni kezd, de fogalmad sincs, miért, akkor ne vegyél rá mérget azért, hogy a házi kedvenced bolondult meg. Lehet, hogy olyat látott vagy egyszerűen csak érzékelt, ami emberi szemmel nem látható, vagy emberként nem érzékelheted annyira, mint ő: mondjuk, egy szellemről is szó lehet.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta