5 ok, amiért a legfiatalabb tesókból lesznek a legjobb felnőttek

Rovat

Megosztás

Néha szívásnak érzi az ember, ha a legkisebb testvér szerepét osztja rá az élet. De nem kell túldramatizálni ezt a “problémát”, hiszen rengeteg pozitívuma is van ennek. A most következő listából megtudhatod, hogy miért is a legkisebb tesókból lesznek a legjobb felnőttek.

1. Nem számít nekik, hogy a középpontban legyenek

Az első gyereknél még minden szülő nagyon gondosan átgondol minden lépést, hogy mit hogyan kellene csinálni. Többedjére már egyre kevésbé történik ez meg, ahogyan nő a gyermekek száma. Mint amikor egy monoton munkát végzel, és a végére már nem érdekel, hogy milyen lesz, annyira egysíkú a művelet. Így van ez a gyereknél is: sokkal többfelé is kell figyelni, és minél nagyobb a gyerek, annál több a gond. Több energia is megy el a nagytesók gondozásával, így a legkisebb már nem is igényli majd felnőttkorában sem, hogy körülugrálják.

tumblr_m1efgqgf3x1qinkf9o1_500
Gif: Tumblr

 

2. Rendkívül türelmesek

Éveket kell várnia azokra a vezetésórákra, bálokra, iskolai eseményekre, miegymásra, amelyeket előzetesen végig kell néznie, ahogyan másoknak megadatik a lehetőség, hogy ezeket kipróbálják és megéljék. Ők azok, akik tudják, hogy a türelem rózsát terem. Tehát minél több gyereke van valakinek, annál esélyesebb, hogy virágboltot nyithat egy napon.

Gif: Tumblr
Gif: Tumblr

 

3. Nem lesz nagy egójuk felnőttként

Lehet a kistesóból vezető pozíciójú munkatárs, akár egy vezérigazgató is egy cégnél felnőttkorában, a családban mindig is a legkisebb láncszem szerepét fogja betölteni, és a nagyobb tesók is csak így fognak rá tekinteni.

Gif: Duchessnina.blogspot.com

 

4. A legjobb megfigyelők / A legfigyelmesebbek

Rengeteg évük van arra, hogy olyan dolgokat gyakoroljanak, amiket saját életükben megtapasztalni nem kell, csak a nagytesók révén kukkanthatnak be a kulisszák mögé, miközben ők felnőtté válnak. Legkisebbként van alkalmuk mindent megkérdezni, amit csak meglehet, és senki nem várja el tőlük, hogy maguktól jöjjenek rá a dolgok menetére. Csak annyit várnak el tőlük, hogy figyeljenek és tanuljanak!

Playbuzz.com
Gif: Playbuzz.com

 

5. A legjobban tudják beosztani a pénzüket

Nagy tapasztalatot szereznek a kistesók a nagytesók által kinőtt ruhák hordásában, így megtanulják, hogy, ha valamit meg akarnak szerezni maguknak, akkor mi más is lehetne jobb, minthogy megvegyék Ebay-en, használtan, ezzel is pénzt spórolva.

Gif: Why.ryerson.ca
Gif: Why.ryerson.ca

 

Család
Te milyen pozíciót foglalsz el a családban?

Borítókép: Wikihow.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,184RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta