Ezt nézed:  / Színes / 5 ok, amiért YouTube-videósnak kellene lenned

5 ok, amiért YouTube-videósnak kellene lenned

Melyek azok az alapvető okok, amiért érdemes lenne a YouTube-videózást választanod, meg úgy általában bármilyen szakmát a show-bizniszben? Milyen pozitívumai vannak az ilyen szakmáknak, illetve az azokkal járó egyebeknek? Cikkünk most ezt próbálja neked összeszedni, hogy aztán a tényekkel a zsebedben tudj mérlegelni. 

1. Az egoizmusod határtalan lehet. 

Nem azt mondjuk, hogy minden szórakoztatóiparban dolgozó egoista, de ahogyan minden viccnek a fele igaz, úgy minden sztereotípiának egy része is. Már-már muszáj ezt az  imázst hoznia valakinek a média figyelme miatt, ha valaki ezekre a szakmára szeretne lépni, mert nem mindegy, hogy te vagy reflektorfényben, vagy a másik. Szóval, ha YouTube-videós, színész vagy akár énekes szeretnél lenni, légy beképzelt, itt megengedett, sőt mi több, elvárás.

Kapok bónuszpontot, ha úgy teszek, mintha érdekelne?

2. Állati gazdag leszel, ha ezt a szakmát választod.

Bár nem biztos, hogy Magyarországon. Az biztos, hogy nem minimálbér alatt fogsz keresni havi négyszáz óra vérizzadással.

3.  Izgalmas helyekre juthatsz el. 

Ha a show bizniszt választod hivatásként, akkor rengeteg lehetőség megnyílik előtted: olyan helyekre fogsz ingyen, ismétlem, INGYEN eljutni, ahová mindenki más befizeti magát. Premier előtti filmvetítések? Masszázs? Arcpakolás? Mind rád vár. INGYEN!

4. Ingyen cuccok.

Nemcsak egy ingyenes arcpakolást kapsz, de a telefongyártó cégek felajánlanak ingyen telefont, kaphatsz laptopot, amit csak akarsz, csak kívánnod kell.

Add ide, moooost!

 

5. Mindenhová követnek.

Persze kérdéses, hogy mennyire tűröd, hogy a magánéletedet felszámolják a szemed láttára. De, ha az egyes pontot vesszük alapul, akkor talán ezzel sem lesz gond, és pozitívumként tudod ezt is értékelni.

 

Show biznisz
Szeretnél YouTube-videós lenni, vagy a show biznisz más ágában dolgozni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share