Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 ok Selenának, hogy miért nem kellene visszamennie Justinhoz

5 ok Selenának, hogy miért nem kellene visszamennie Justinhoz

Egyelőre még nem 100%-ig biztos, hogy Selena Gomez és Justin Bieber együtt vannak, de a sajtóban máris felröppentek a hírek, hogy összejöttek vagy legalábbis biztosan lesz valami komolyabb köztük, mint a barátság. Ebben a cikkünkben öt olyan okot mondunk el, hogy miért nem lenne jó megmikrózni ezt a kapcsolatot.

1. Elsőre is volt ok a szakításra

Az emberek nem szakítanak csak úgy, nyomós indok nélkül. Még a “már nem szeretem” oknak is van valami indoka, hogy miért nem. Persze, idővel az az akadály elhárulhat, ami korábban megvolt, de mi a garancia, hogy nem jön elő ismét? Megint ugyanazon akar az ember elgáncsolódni?

2. A bizalom megcsappant

Az első kérdések között van az, hogy vajon a szakítás okozta bizalomvesztés megszűnhet-e annyira, hogy újra kialakuljon az bizalomérzet. Kemény melóval összejöhet. De te tudnál 100%-ig, nem 99,99%, hanem teljes 100%-ig megbízni valakiben, akiben egyszer csalódtál?

3. A szerelem 50%-nyi lelki és másik 50%-nyi testi vonzalom 

A szerelem nemcsak kémia, persze az is, de főként a lélekről szól. Kettőről. Amikor egyszer egy hullámhosszra keveredsz valakivel és aztán a hullámhosszok mégis másfelé tartanak, nehéz két lelket egy hullámhosszra terelni.

4. Mehetsz előre és hátra, de mindkét irányba nem

Most akkor eldönti az ember, hogy oké, vége, befejezi és elindul egy másik irányba, de aztán mégis úgy gondolja, hogy á, nem, megfordulok és hátrafelé megyek, visszamegyek megkeresni valamit. De közben előrefelé is kellene menni persze. Pedig a kettő együtt nem megy. Az ember nem haladhat előre az életében, miközben hátrafelé les, mert akkor felbukik. Dönteni kell tehát: csak előre megyek, vagy csak hátra.

5. Vannak mások is

Az nem lehet, hogy nem talál az ember magának mást. Az nem lehet, hogy annyi milliárd ember közül valakinek mégis az kell, akivel már egyszer kudarcot vallott. Meg kell ismerni újabb és újabb embereket és közülük választani valakit.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share