Ezt nézed:  / Hírek / Színes / 5 sorozat, amit látnod kell!

5 sorozat, amit látnod kell!

Szeretnél kikapcsolódni és elmerülni egy külön világban? Izgulni, nevetni vagy éppen egy idegborzongató élményre vágysz? Íme, 5 sorozat, amit látnod kell!

1.Mindhunter

Mert megismerheted a sorozatgyilkosok érzelmi motivációit, gondolatait, egy izgalmas pszichológiai köntösben, rendkívüli karakterek által – akik nem csupán szemlélőként vannak jelen a történetben. Vizsgálhatod mindenki elméjét, azáltal, amilyen sémát adnak számodra. Megrághatod a legkiismerhetetlenebb és legabszurdabb gaztettek elméjének darabkáit, és magad illesztheted össze.

2. Westworld

Michael Crichton könyve alapján készült sorozat, mely disztópikus elemekkel rendelkezik, bevezet egy világba, ahol olyan robotok jönnek veled megfelelő viselkedéskonfigurációval szembe, melyek zavarba ejtően emberiek – már-már jellemző a határelmosódás. A sorozat futurisztikus, kalandos, akciódús és pszichológiailag motivált.

3.Vikings

Mert Ragnar Lothbrok, Ragnar Lothbrok, és még Ragnar Lothbrok is. Egy barbárnak tűnő északi kultúra keresztény világgal való fizikai és eszmerendszerbeli ütközései, a hódítások folyamata, hatásai, hatalmi harcok, cselszövések, akció, kiváló karakterek, kiemelkedő történet, rendkívüli ábrázolások, zenei megjelenítések és megrendítő mitológiai megvilágítás. (Egészen a második évad végéig…)

4.Rick and Morty

Már magyar szinkronnal is elérhető, azonban bűn lenne megfosztani a legőrültebb és legzseniálisabb tudósunkat valódi hangjától. A korszerű és helytálló tudományos elméletek és feltételezéseik abszurd humorral és megbotránkoztató ábrázolásmódjával való vegyítése, zseniális történetvezetése: valódi posztmodern művészet! Hihetetlenül szórakoztató, képernyő elé ragasztó, mindenki felé terjeszteni való animációs sorozat, aminek negyedik évadáért sóvárog a fél világ!

5.Stranger Things

Természetfeletti események egy fiktív amerikai kisvárosban 1983-ban.  Az atmoszféra, a történet és a karakterek kidolgozottsága kiemelkedő. Úgy érezzük, mintha mi is ott lennénk a srácokkal, felkapnánk a bringánkat, és kutatnánk, hol van Will. A történet leírhatatlan spoiler nélkül. Titkok, rejtelmes történések látszólagos véletlen sorozata, majd végső egymásba fonódása. Humor, feszültség, akció és hiteles érzelmek, minden megvan, ami miatt képtelen vagy egy évadnál kevesebbet nézni egy éjszaka!

5 sorozat, amit látnod kell!
Te ismerted már valamelyiket?

Borítókép: wallur

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share