5 szépségápolási tipp 5 Középsuli-lánytól

Rovat

Megosztás

A Középsuli-lányoktól megkérdeztük, hogy ha egy dolgot tanácsolhatnának Magyarország tizenéves lányainak, akkor mi lenne az a szépségápolás terén. Ők pedig elmondták, hogy mi lehet az az egy dolog, amit ők javasolnának, hogy odafigyeljetek, ha sminkelésről, körmökről és minden szépségápoláshoz köthető dologról van szó.  

Eszti

“Éppen annyi időt kell szánni a bőröd megtisztításának, mint amennyit a festésére szántál. A szép bőr érdekében a másik dolog ami nagyon fontos, az alvás. Tényleg nagyon sokat segít. Ha nem alszol eleget, az meg fog látszani a bőrödön.”

Eszti1

Juli

“Azt tudnám ajánlani, hogy ha nem muszáj, akkor ne sminkeljen senki. Ha mégis fel akarsz rakni sminket, akkor is csak minimálisan, és amint lehet, mosd is le, hogy ne rongálja a bőrt.”

Juli

Zsanett

“A szemöldök. Nagyon sok lánynak látom, hogy olyan vastag a szemöldöke, hogy a homloka közepéig felér. Felesleges. Sokkal szebb, ha valakinek vékony szemöldöke van, nem értem, miért kell hatszor vastagabbra megrajzolni. Ja, meg a tusvonal. Undorító, amikor a halántékáig kihúzza valaki, nem is szépen, nem is egyenes a vonal, és az is olyan vastag, hogy az egész szemhéját beteríti. És mikor nem is egyforma a két tusvonal? Arról már ne is beszéljünk.”

Zsanett1

Barbi

“Mindig mossátok le a sminket elalvás előtt! Tapasztalatból beszélek, nagyon sokszor voltam annyira fáradt, hogy nem tettem meg, az elmúlt epizódrészekben látszódott is, hogy milyen göröngyös volt az arcom és mennyire ráncos és karikás a szemem. A másik tippem, hogy alapozás előtt hidratáljatok, kenjétek be az arcotokat krémmel akkor is, ha zsíros, nekem is az, de milliószor szebben el lehet úgy dolgozni az alapozót és mattítani púderrel kell, nem száraz bőrrel. Egyébként mivel én nagyon érzékeny vagyok a szemöldökömre, mert szerintem az az arc egyik legmeghatározóbb része, azt tanácsolom nektek, hogy szánjatok rá időt és törekedjetek a természetességre, mert a vonal szemöldök nem menő.”

Barbi

Korinna

“Emeljétek ki, amit szépnek találtok magatokon, legyen ez szem vagy száj vagy bármi. Ha nem tudjátok, hogyan kéne ezt megtenni, akkor tele van a YouTube sminkes videókkal, én is onnan tanultam egy csomó praktikát. Nem szabad túlzásba sem esni, főleg ha a suli nem tolerálja.”

Korinna1

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta