Ezt nézed:  / Színes / 5 sztár, aki nem ad autogramot

5 sztár, aki nem ad autogramot

Vannak hírességek, akik nem a “nevükre egy papíronra” esküsznek. Vannak sztárok, akik elutasítják az autogramkérőket. Hogy miért? A személyes történeteiket olvassátok el!

1. Cameron Diaz

A Charlie egyik angyalát alakító színésznő is esküt tett, hogy többé nem  fogja nevét emberek előtt állva egy papírdarabkára, esetleg egy csodaszép autogramos könyvecskébe biggyeszteni. Arra panaszkodott egy interjúban 2005-ben, hogy nagyon szívesen ad alkalmanként egy-egy autogramot, de mivel, ha egy nyilvános helyen egy embernek megáll autogramot adni, aztán egy egész tömeg alakul ki előtte.

Gif: Eonline.com

Gif: Eonline.com

 

2. Bruce Willis

Az Armageddon című filmben Földünk megmentőjeként lett ismert sztár még a vörös szőnyegen bírja is a strapát, ami az autogramosztással jár, viszont máshol egyáltalán nem. Egy ismeretlen forrás azt nyilatkozta az Autograph Collector Magazine nevű lapnak, hogy

“Bruce még csak rád sem fog nézni, annyira őrjíteni fogja, hogy ilyennel zaklatod őt.”

 

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

3. Tobey Maguire

Az egész sztárvilágban a Pókember sztárja a legismertebb autogramellenességéről. Ő az egyetlen, aki megtagadja az aláírást gyűjtőktől, rajongóktól és gyermekektől egyaránt.

Gif: Fanpop.com

Gif: Fanpop.com

 

4. Steve Martin

Még a nyolcvanas években sokkalt be a sztár a rengeteg autogramkéréstől. Steve Martin kis kártyákat adott ki, melyen ez állt előre, nyomtatottan aláírva:

“Ez a kártya tanúsítja, hogy személyesen találkoztunk, és kedvesnek, udvariasnak, intelligensnek és viccesnek találtál engem.”

 

Gif: Mikethefanboy.com

Gif: Mikethefanboy.com

 

5. Paul McCartney

2010-ben jelentette be, hogy itt a vége, fuss el véle, márpedig ő nem fog több autogramot osztani a mindennapokban, és amikor éppen magánéletet él.

“A legtöbb ember megérti a döntésemet, mert tisztelik a magánélet szentségét.”

– mesélte az énekes az angol Radio 4 Today Show című műsorának.

Gif: Huffingtonpost.com

Gif: Huffingtonpost.com

 

Autogram
Te szeretsz autogramot kérni?

 

Borítókép: Idolator.com

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share