Ezt nézed:  / Divat/Életmód / 5 tipp azoknak, akik melltartót viselnek

5 tipp azoknak, akik melltartót viselnek

A megfelelő melltartó megtalálása majdnem olyan nehéz, mint rátalálni az igaz szerelemre. Ahányan vagyunk, annyiféle testalkat és típus létezik, és a mell formája és mérete sem kategorizálható be egyszerűen. Tippjeinkből megtudhatod, pontosan mire is kell figyelned vásárláskor!

1. Keresd meg a megfelelő méretet!

Legelőször is azt kell tisztáznunk, hogy a megfelelő méret kiválasztása nélkül nincs tökéletes melltartó. A hivatalos módszer szerint meg kell mérned a mell alatti kerületet, ez lesz a szám a melltartó méreténél. Tehát ha itt 73 centit mérsz, érdemes a 75A, 75B, 75C, 75D jelzésűeket kutatnod. A szám meletti betű a kosárméretet jelzi.

1

 2. Légy rugalmas!

Ne szégyellj akár ugyan abból a melltartóból kettő vagy három különböző mérettel bevonulni a próbafülkébe. Ha már egyszer megtaláltad a méreted, ne ragaszkodj hozzá görcsösen, hiszen a számozás márkától, de akár típustól függően is eltérhet. A melltartó egészségügyi szempontból is fontos. Ha túl nagy, nem tartja megfelelően, amit tartania kell. Ha pedig túl kicsi, kényelmetlen és szorító érzésed lesz.

2

3. Légy tisztában a típusokkal!

Ahogy ezzel már az üzletekben is találkozhattál, rengeteg féle melltartó létezik. Próbálgass kedvedre, és a megfelelő méret után keresd meg a számodra legmegfelelőbb fazont is. Praktikus, ha variálható pántút választasz, így nem lóg ki a különböző fazonú trikók alól. Sportoláskor viszont sose felejtsd az aranyszabályt, és csak sportmelltartóban indulj útra!

3

4. Első a kényelem!

A legkülönbözőbb csipkés és fodros melltartók ugyan nagyon csinosak, de a felsődön- szerencsére- nem sok ember lát át. Neked kell egész nap hordanod, így mindenképp olyat válassz, ami sehol sem nyom és mindenhol megfelelően tart. Elég, ha egy-két szexibb darabot elteszel különleges alkalmakra.

4

5. Tárolj megfelelően!

A nem megfelelő tárolás, vagy akár a gépi mosás is tönkreteheti a tökéletes melltartód. Azt pedig mind tudjuk, hogy nincs kellemetlenebb érzés, amikor egész nap szúr a melltartóból kikandikáló merevítő drót, ami a mosás során került rossz helyre. A fiókba se nagyon gyömöszöld, mert összetörik a kosár. Tárolhatod őket például egy használaton kívüli párnahuzatban is!

5

+ 1 Tipp:

Óvakodj a túlpárnázott push-up típusoktól! Nem túl kényelmesek, és még pólón keresztül is látszik, hogy egy plusz beépített cicit viselsz a melltartódban. Ne feledd, mindenki úgy szép, ahogy van.

Melltartó
Te megtaláltad már az igazi melltartót?

Képek: Weheartit.com

Borítókép: Huffingtonpost.com

Szerző: H. Zorka

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share