Ezt nézed:  / Hírek / Suli / 5 tipp, hogy biztosan utáljanak az osztálytársaid!

5 tipp, hogy biztosan utáljanak az osztálytársaid!

Úgy érzed, túl népszerű vagy? Nem tudsz tanulni harmonikus osztálylégkörben? Unod, hogy folyamatosan kedvesek veled az emberek? Adunk pár tanácsot, hogyan utáltasd meg magad mindenkivel!

1. Áruld el, ki puskázik!

Ha a hátsó padok valamelyikében ülsz, könnyedén ráláthatsz szinte az egész osztályteremre és arra, hogy ki hogyan puskázik a doga alatt. Használhatod a klasszikus verbális szemétkedést, tehát „Tanárnő, a Józsika puskázik!” vagy akár, mint az y generáció gyermeke, le is fotózhatod vagy kamerázhatod a puskázás folyamatát és akkor elvitathatatlan bizonyítékokkal indulsz a csatába!

2. Edd meg mások kajáját!
A padtársad mindig olyan finomnak kinéző tízóraikkal állít be a suliba, nem? Mi lenne, ha egyszer Te is megkóstolnád?

3. Mondd azt, hogy más volt a tettes!
Beszélgess egész órán és amikor rád szól a tanár, hazudd azt, hogy a padtársad volt. Egy kicsit sértődj is meg, a hitelesség kedvéért.

4. Harcold ki a plusz munkákat az osztálynak!
A tanárok gyakran mondanak olyat, hogy ha most azonnal nem fogja be mindenki a száját vagy nem teszi el a mobilját vagy nem csinálta meg a házit, akkor röpdoga lesz az egész osztálynak. Hát, te ne tedd, amit kér, majd merülj el a többiek szitkozódásának élvezetében!

5. Kérdezgesd a tanárt kicsengetés után isAmikor kicsengetnek, tégy fel egy-két kérdést a tanárodnak. Biztos szívesen megválaszolja, és az osztálytársaid is biztos szívesen végig hallgatják és áldozzák erre szünetük nagy részét.

Természetesen nem gondoltuk komolyan a fenti felsorolást, csupán kellő iróniával akartunk arra rámutatni, hogy milyen hamar ki lehet készíteni az osztálytársaidat. Éppen ezért mérlegelj, mielőtt cselekednél! 🙂

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share