5 tuti ajándék tipp a szüleidnek

Rovat

Megosztás

Rohamosan közeledik a karácsony és még semmit sem vettél a szüleidnek? Nincs ötleted, mégis minek örülnének? Segítünk!

Nagyon nehéz eltalálni a tökéletes ajándékot. Legyen személyes vagy inkább vicces? Kedveskedő vagy érzelmes? Drága vagy saját kézzel készített? Ha még nem sikerült eldöntened, segítünk és mutatunk 5 tuti ajándék tippet, aminek a szüleid biztosan örülnének!

I. EMLÉKKÖNYV KÖZÖS KÉPEKKEL

Nincs is annál szívet melengetőbb egy szülő számára, mikor képeket nézegethet a gyermekéről és nosztalgiázhat egyet. Ha veszed a fáradtságot és nekilátsz elkészíteni, mindenképpen egészítsd ki a fotókat néhány rövid, esetleg vicces mondattal és garantáltan ez lesz a legtökéletesebb ajándék, amit adhattál!

II. KEDVENC ÉDESSÉG

Ki ne örülne egy kis csokinak? Vagy akár egy kedvenc likőr is lehet jó választás, ha éppen az jobban kedvelt a családban. A lényeg, hogy valami különleges, nem megszokott édesség legyen, amit mindenképp egészíts ki plusz valami kis személyes ajándékkal! A csomagolást pedig ne felejtsd: az egyik legfontosabb része az ajándéknak!

III. HASZNOS AJÁNDÉKOK

A személyes ajándékokon kívül vagy helyett tökéletes választás lehet, ha olyat választasz, ami hasznos annak, akinek adod. Például jó ajándék lehet egy szép, új ágynemű szett vagy egy bútor is. Természetesen itt sem az a cél, hogy minél többet költs, mert nem ettől függ sem a hasznossága – sem a szépsége az ajándéknak! Ha éppen csak egy szép párnát tudsz venni, hidd el – annak is nagyon örülni fognak!

IV. NAPTÁR KÖZÖS KÉPEKKEL

Egyszerre hasznos és személyes? Létezik! A naptárral egybekötött közös képek szinte felülmúlhatatlan örömöt képesek okozni!

V. SZERETETCSOMAG

A szeretetcsomag, aminek anyukád és apukád is örülne. Egy kávésbögre, egy puha takaró, egy kis keksz vagy más édesség és egy hangulatot adó gyertya. Mindezt kis karácsonyi körítéssel, s megvan a tökéletes ajándékod!

Fotók: Pinterest

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta