Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / 6 tény, amikről nem akartál tudni! – Ne is nézd meg!

6 tény, amikről nem akartál tudni! – Ne is nézd meg!

Vannak tények, melyekről legszívesebben nem tudnánk, nélkülük boldogabb és kiegyensúlyozottabb is lehetne az életünk. Mi annak a hívei vagyunk, hogy semmit nem szabad elhallgatni, és jó minél többet tudni a minket körülvevő világról, ezért összeszedtünk nektek néhány hátborzongató tényt, amiknem biztos, hogy ínyetekre lesznek. 

Arcunkon kis rovarok élnek, melyek az arcbőrünkkel táplálkoznak.

Minél idősebb vagy, annál több szőrtüszőatka rágcsálja arcod elhalt bőrsejtjeit. A legparább, hogy át tudnak menni egyik arcról a másikra. Szóval legközelebb tudj róla, hogy a nagyidtól nemcsak puszikat kapsz az arcodra.

Nemcsak a horrofilmekben, a valóságban is láthatunk démonokat. Mégpedig a tükörben, a saját tükörképünket.

Nyugi, ez egy optikai illúzió, amit Troxler hatásnak nevezünk. Ha kellő ideig bámuljuk saját tükörképünket, egy idő után torznak látjuk majd arcunkat. Ne próbáld ki!

Dennis Rader híres volt arról, hogy áldozatai szekrényébe bújva várta ki a megfelelő pillanatot a mészárlásra. Ja, és Dennis sorozatgyilkos volt.

A férfi a 70-es évek és a 90-es évek között gyűjtötte be áldozatait. Ettől függetlenül soha többet nem nyitjuk ki a szekrényünket!

Életünk során legalább 16 gyilkos mellett sétálunk el. Legalábbis az USA-ban biztosan

Naponta átlagosan 10 új ember mellett sétálsz el, ez évente 3650 ember, amit beszorozva 71 évvel (ami az átlag életkor) 260.000 különböző személyt jelent. 100.000 emberből hat gyilkossal számolva ez 15,6 vagyis kerekítve 16 gyilkost jelent.

Nagyobb az esélye annak, hogy egy tehén agyontaposson, mint az, hogy egy cápa megtámadjon.

Óvakodj a tehenektől!

 

 

Forrás: gacelacardona.com