Ezt nézed:  / Hírek / Színes / 7 dolog, amit mindenképpen meg kell tenned nyáron

7 dolog, amit mindenképpen meg kell tenned nyáron

Íme egy lista, amit ajánlatos betartani abban az esetben, ha élményekkel telivé szeretnéd varázsolni a 2015-ös nyarad! Kalandra fel!

1. Horgászni a haverokkal

Nincs is jobb, mint egy hétvége mindentől elzárva, a legjobb spanok társaságában. Versenyezhettek is, hogy ki fogja a legtöbb/ legnagyobb halat! Mindeközben napozhattok is, hülyéskedhettek is a vízparton.

header-bass-fishing

 

2. Sátrazni

Ne foglalkozz a bogarakkal, az esővel, vagy azzal, hogy netalántán összekoszolod a ruhád! Örök élményeket szerezhetsz egy nyári sátrazás során. Este a tábortűz mellett pillecukrot is süthettek, gitározhattok, vagy akár rémsztorikat is mesélhettek egymásnak. Hát nem hangzik királyul?

200228439-001

 

3. Karaoke-estet tartani

Mindegy, hogy otthon a nappaliban, vagy hogy egy bárban karaokeztok, a hangulat a lényeg! Az se számít, ha nem vagy egy Beyonce, itt nem a tisztaságra kell törekedni, hanem a minél tutibb előadásmódra! Hajrá, srácok, mikrofonokat elő!

2_1425053122_Karaoke_1822628a

 

4. Lángost sütni

Valaki a mama lángosára esküszik, valaki a strandon kapható verzióra, de abban mindenki egyetért, hogy a lángos a nyár egyik legtutibb kajája. Miért ne próbálnád meg otthon megcsinálni? Ha félsz egyedül belevágni, hívd át pár barátod!

timthumb

 

5. Fesztiválozni

A nyár a fesztiválok évszaka, ki ne hagyd tehát ezt a lehetőséget! Nem feltétlen kell egy egész hetet maradnod, az is bőven jó, ha egy napra leugrotok valamelyik kedvenc előadótok koncertjére! Felemelő hangulat, király zene, jóarc emberek.. Mi kell még?

voltfeszt

 

6. Paintballozni

Nem a legnagyobb hőségben ajánlott, de estefele már lazán be lehet szervezni egy kis paintballt. Hihetetlenül jól összekovácsolja a csapatot.

paintball

 

7. végül, de nem utolsó sorban: PIHENNI

Lehet, hogy semmilyennek hangzik, mégis nagyon fontos, hogy néha csak úgy pihengess a nagy melegben. Élvezd, hogy nincs suli, hogy nem kell házit írni, hogy bőven elég délben kelni. A nyár erről szól. A boldog gondtalanságról. 😉

relax-for-health

 

Fotó: www.streamsongresort.com, campinghatley.com, 19holevilamoura.com, mitettemma.hu, primate.hu, montereybayholistic.wordpress.com, www.environmentallawandpolicy.com