Ezt nézed:  / Suli / 70 nyarad van, Te mire használod?

70 nyarad van, Te mire használod?

Magyarországon a férfiak születéskor várható élettartama 68 év, a nőké pedig 76, ami azt jelenti, hogy körülbelül 70 évet élünk, tehát 70 nyarat élünk, tehát 70-szer van lehetőségünk dönteni afelől, mivel töltjük a nyarat. Te már döntöttél az idei nyárról?

A nyár egyik ki nem hagyható lehetősége a táborozás. Összegyűjtöttünk pár táborfajtát, amik Téged is érdekelhetnek!

1. A divattábor

szb3

Budapesten két napközis divattábor is lesz.

A nyári divattáborban résztvevő diákok megismerkedhetsz mind elméletben, mind gyakorlatban a divatvilág különböző területeivel, úgymint a kreatív illusztráció készítés, a divatrajz, vagy a varrás és díszítés. A tábor minden napja egy külön témára épül, így felfedezheted képességeinek rejtett kincseit.

Ezekről táborokról itt olvashatsz bővebben:

http://www.taborfigyelo.hu/taborok/divat-es-stilus-tabor.html

http://www.taborfigyelo.hu/taborok/napkozis-divattabor.html

2. Színház és -filmművészeti táborszabad-ter-szinhazi-tabor-felelos-szulok-iskolaja-2

A színjátszás nem csak művészet: segít az önismereti fejlődésben, a z önbizalom kialakításában és a kommunikációban is. Emellett pedig remek szórakozás tud lenni 🙂

Az egyik legismertebb nyári színházi tréning az Összpróba Tábor. Az Összpróba Táborokban tapasztalt és elismert szakemberek vezetésével intenzív alkotómunka és közösségformáló foglalkozás zajlik önismereti, társismereti, kommunikációs és csapatépítő játékokkal, valamint személyiségfejlesztés, képességek fejlesztése és tehetséggondozás a különböző művészeti ágak eszközeinek segítségével.

3. Az állatos tábor

cuki-allatok-3

Az állatokat szinte mindenki szeretni, de sajnos kevesen tarthatnak lakásban kis kedvencet. Nagyon jó szünidős program lehet az, hogy állatos táborba menj, persze érdemes alaposan utánaolvasni a dolgoknak, hiszen ezen belül is sokféle lehetőség van: a legismertebb az Állatkerti Zoo Tábor, amit már sok éve rendez meg a Fővárosi Állat és Növénykert. Ez egy napközis tábor, ahol az étkezést és a programokat is biztosítják.

A BandáZoo Tábor Dunapatajon van, és ide kicsiktől nagyokig mindenkit szeretettel várnak a szervezők, kézhez szoktatott állatok tematikus bemutatása és sok-sok kirándulás várja az oda érkezőket.

Ha pedig a háziállatok a favoritod (kacsa, tyúk, juh, szamár, nyúl) A Lipi Farm táborban a helyed 😉

Ha még nem döntötted el, hova mész a nyáron, figyeld a Középsuli.hu-t, hamarosan további tippekkel jelentkezünk! 🙂