8 gáz mondat a szüleidtől a párodnak

Rovat

Megosztás

Amikor bekövetkezik az a furcsa pillanat, hogy a szüleid találkoznak a kiszemelteddel, vagy a pároddal, a dolgok néha igen kínosak lehetnek. Az ősök ilyenkor valamiért ösztönösen tudják, hogyan kell olyat mondani, kérdezni tőle, amitől a falra mászunk. Olyan, mintha az lenne a küldetésük, hogy kellemetlenséget okozzanak. Kikapcsolni ilyenkor nem lehet őket, sőt még élvezik is.

Íme, a legtipikusabb bosszantó mondatok, melyeket a szüleid a kiszemeltednek mondhatnak.

1. „Elkéstél.”

Ember még sosem késett. Valószínűleg a szülők az idő mesterei, akik ha 7 órára van megbeszélve valami, biztosan ott vannak 7:00:00-kor. Ha esetleg mégsem, és késnek 15 percet, az simán megbocsájtható. De az persze nem, ha a randipartnered késik. Az illető máris megbízhatatlan és felelőtlen.

1457482904-tumblr-lr44enf2oe1qea0mf-1434499310

2. „Itt a barátnőd/barátod!”

A szülők hajlamosak így szólni neked arról, hogy esetleg megérkezett hozzátok, még akkor is, ha a kapcsolatotok még nem tart ott, hogy ezt így ki lehessen mondani. Innentől kezdve el lehet képzelni, milyen kínos lesz az egész randi. Főleg ha még azt is halljuk, ahogy anyád apádnak kiabálja, hogy: „igen, itt a pasija/barátnője. Kettesben vannak. Viszek nekik szendvicset, jó? Nem tudom, mit csinálnak. Tanulnak biztos.”

3. „Szóval, hogyan találkoztatok a lányommal?”

Na igen, ez a legkínosabb kérdés, mert ilyenkor mindenki valamilyen édes történetet vár, pedig lehet, hogy az illető csak épp lekapott a menzán. De ezt képesek fokozni: „Hány barátnőd volt korábban?” Vagy a „mióta is ismeritek egymást?” A szülők képesek túlzásba esni, még akkor is, ha csak egyszer randiztatok. Hát igen, ilyenkor az első időszak mindenképpen kínos.

4. „Nem lesz semmilyen iszogatás ma este, ugye?”

Nyilvánvaló, hogy elmentek a moziba és megnéztek egy gyerekeknek szóló animációs filmet. Nyilvánvaló, hogy ha „bulizni” mentek, akkor ez a legjobb szórakozás, mert tééényleg meg akarjátok nézni azt a filmet. „Nem lesz semmilyen ivás, apa. Ugyan már.„

5. „A lányom/fiam azt mondta, látja maga előtt, ahogy majd összeházasodtok.”

Pffblblreojgdléjgdlkjfhkgr…. ez az! A legkínosabb beszólás az biztos, főleg miután csak két hete találkozgattok. Máris őrültnek nézhet, sőt akár el is ijesztheti a párodat, vagy azt hiszi mániákus vagy.

1457483340-we-all-been-there

6. Ha lány vagy, anyukád a pasidnak: „Mondta, hogy épp megjött neki?”

Fontos a hiteles tájékoztatás, és tény, hogy kell valamiről beszélniük, de azért nem kéne mindent ilyen részletesen elmondani, nem? Ez bizonyára fontos infó egy randihoz, ami csupán egy séta, vagy vacsora. És azt hiszi, ez jó poén. Inkább kínos.

7. „Ez arra emlékeztet, amikor tini voltam. ” Szóval elvileg az, ahogy ti jártok, olyan mint amikor anyukád járt apukáddal?

Vagyis kb. apukád/anyukád kiskori énjével randizol? Izgi. Ráadásul nyilvánvaló, hogy ez más rég nem olyan, mint annó velük lehetett.

8. A best of… „Ne csinálj olyat, amit én sem tennék!”

Ööö.. oké. Nem is akarom tudni, mire gondoltál. Inkább ne mondj semmit, oké?

1457483248-giphy-1

8 gáz mondat a szüleidtől a párodnak
A te kiszemeltednek/párosnak is mondanak fura dolgokat a szüleid?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta