8 ok, hogy miért ne kezdj a TÖKÉLETES pasival

Rovat

Megosztás

A tökéletes pasi ritka, kihalófélben lévő példány. Ha meglátod, az agyad zselés halmazállapotúvá válik, a szemed bepárásodik, és semmi másra nem tudsz gondolni, csak arra, hogy ő VALÓBAN létezik? A szemed eztán mindig csak őt keresi, a többieket észre sem veszed. De miért nem jó ötlet velük tervezni?

1. Folyton kisebbségi komplexussal küzdeni?! Kösz, inkább nem.

Sajnos, a tökéletes férfi mellé a tökéletes nő dukál, hogy aztán ketten tökéleteskedhessék végig az életüket. Tuti fárasztó. Ha te nem az a bizonyos tökéletes nő vagy, csak egy normális, életszerű valaki – mindig úgy fogod érezni, hogy nem vagy elég jó.

large (1)

2. Harcolni a tükörért.

A tökéletes pasi azért tökéletes, mert nagyon sokat foglalkozik magával. Nagyon. Edz, odafigyel arra, mit eszik, szedi a szemöldökét, szőrtelenít ott is, ahol még te sem. Az esti kimozdulás előtt pedig tuti, hogy képes többet készülődni, mint te.

tumblr_mq7ao1w6XU1sx6krro1_500

3. A tökéletes pasi a tökéletes társaságban mozog. 

Sok-sok csodálatos, gyönyörű férfi a barátja, és azok barátnői is hasonló kaliberűek. Mintha Barbie-országba tévedtél volna. Sehol egy normális, emberi arc.

498b1a16c86e7cc9712e3bb82f09a032

4. A családjáról már ne is beszéljünk.

Szeretnél Ken-apuval és Barbie-anyuval vacsizni?

tumblr_ndk1qi0Y3c1sme6zio1_500

5. Soha nem lehetsz belé szerelmesebb, mint ő magába.

Az első és egyben legfontosabb: Önmaga.

lol_i_love_myself

6. Éppen ezért szerelmes sem lesz beléd soha annyira, mint amennyire szeretnéd.

Mert az első és egyben legfontosabb: Önmaga.

7. A zöld szemű szörnyeteg folyton ott ólálkodna az ajtódnál.

Mert ha egyszer megszerzel egy tökéletest, azt félsz elengedni. Mindenkire féltékenykednél, mert a tökéletesre mindenkinek fáj a foga. Még a legjobb barátnődnek is.

tumblr_nl5n9xoy081rc3z3ro1_500

8. Jó kaják? Nasik? Felejtsd el.

Ezen példányok mellett nincs esti nasi, nem lehet pici úszógumi, az egyedüli megengedett a kemény fenék és az izmos has. Aki szeret enni olyan igazán jót, az intsen pá-t a tökéleteseknek.

39ea6453ba13fdc8dc5f5c3d5af1dcf0

No persze, ezeket az intelmeket nem kell véresen komolyan venni. Mindenkinek szurkolunk, hogy az übertökéletes férfit találja meg – aki nem csak kívülről, de belülről is fantasztikus. Ha valakinek sikerült, szóljon nekünk is!

8 ok, hogy miért ne kezdj a TÖKÉLETES pasival
Te találkoztál már ilyen fiúval?

képek: data.whicdn.com, 45.media.tumblr.com, s-media-cache-ak0.pinimg.com, 49.media.tumblr.com, static.tumblr.com, 45.media.tumblr.com, s-media-cache-ak0.pinimg.com, s-media-cache-ak0.pinimg.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta