Ezt nézed:  / Hírek / Színes / 8 randitipp télire!

8 randitipp télire!

Szerinted is a tél a legromantikusabb évszak? Lassan itt van, és még nem tudod hova vidd el randizni a Nagy Őt? Olvasd végig téli randitippjeinket, és meríts ötleteket! A siker nem marad el, ha ő is ugyanúgy lelkesedik a fagyoskodva télikabátba bújós, ám annál szívmelengetőbb pillanatokért, mint te! 

Semmi különösen drága dolgora ne gondolj, csak vedd elő a fantáziádat! Akár még listát is írhattok! Kérd meg barátodat/barátnődet, hogy írja fel a legtitkosabb kívánságait, vágyait – persze olyanokat, amiket akár te is valóra válthatnál, és cseréljétek ki a listát! Természetesen, legyenek ezek téli dolgok! Például: “mindig is vágytam rá, hogy egyszer télen elmenjek egy erdőbe sétálni”, vagy “még sosem csináltam hóangyalt”, “szeretném, ha egy hideg téli reggelen valaki ágyba hozná nekem a forró, habos kakaómat”, “mindig vágytam rá, hogy közösen játsszunk a kedvenc xBox játékommal”…és így tovább. Hogy éppen mit választotok a listáról, az már legyen meglepetés a másiknak!

1.

Van már szerelemlakatotok? Nincs? Épp itt az ideje, hogy keressetek egy helyet – például a Szabadság hídon – ahová idén télen, egy romantikus – városban sétálós randi közben kiteszitek a lakatotokat!

2.

Irány a Normafa, vagy tetszés szerinti erdős, nyugis terület, és csináljatok hóangyalt! Isteni érzés elterülni a puha hóban! (Reméljük idén kapunk belőle!)

3.

Tegyetek meg valamit egymás kedvéért! Ha a kedvesed szeret xBoxozni vagy más számítógépes játékkal játszani, játsszatok együtt, hadd mutassa meg a hős-énjét! Persze, ez legyen kölcsönös, vegyen részt ő is egy számodra kedves-fontos tevékenységben! Ha ilyen élményekben osztoztok, az még közelebb hozhat benneteket, jobban megismeritek a másikat!

4.

Télen még nagyobb szükség van a szeretetre, az ünnepek sokszor nemcsak szívmelengetőek, de szívfájdítóak is. Csodálatos érzés ilyenkor megosztani a szerencsénket! Főzzetek meleg teát, készítsetek kézzel írt képeslapokat és keressetek a városban olyanokat, akiket megajándékozhattok ezekkel az apróságokkal! Ha tudtok, süthettek mézeskalácsot is, és ezt is a kis karácsonyi csomag mellé tehetitek a rászorulóknak! Adni mindig jó érzés!

5.

Ha olyan szerencsénk lesz idén télen, hogy esik a hó, akkor öltözzetek fel, és irány a hóesés!

6.

Ajándékozzátok meg egymást valami aprósággal! Mondjuk a kabátzsebébe elrejthettek egy apró, szív alakú csokit, vagy egy kedves, kézzel írt üzenetet!

7.

Szeretitek az állatokat, de nem tarthattok otthon? Menjetek el egy állatmenhelyre, és sétáltassátok meg a kutyákat, foglalkozzatok egy délutánon az ottani kis lakókkal!

8.

Építsetek bunkit! Székek, esernyők, takarók, fényfüzérek! Aztán bújjatok be alá, és nézzétek a kedvenc filmjeiteket, beszélgessetek, vagy olvassatok fel egymásnak!

Remélem kedvet kaptatok valamelyikhez! Ó, és ha megtehetitek, mindenképp látogassatok el Bécsbe, és élvezzétek egy napon át a gyönyörű vásárt, az utánozhatatlan bécsi fényekkel, illatokkal és hangulattal! Elég sok buszos társaság kínál oda-vissza jegyeket, bőven tízezer forint alatt! Garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek, ha bevállaljátok!

*

Képek: pexels.com; archzine.net; vegarandi.hu; wallpapaers.wiki; scottishhousingnews.com

Téli randi
Milyen a te álomrandid télen?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share