Ezt nézed:  / Hírek / Színes / ’80-as évek? Billie Eilish-nek gőze sincs egy ikonikus rockbandáról

’80-as évek? Billie Eilish-nek gőze sincs egy ikonikus rockbandáról

Az ifjú sztárt Jimmy Kimmel tesztelte zenei tudásában, amibe csúnyán belebukott az énekesnő.

Billie Eilish még csak 17 éves, de már a popzene legnagyobb ikonjai között emlegetik, slágereivel sorra dönti a rekordokat, saját korosztálya pedig egyenesen megőrül érte. A különc énekesnő tehetségét senki nem vitatja, még Paul McCartney is rajong érte. Ő viszont kevésbé van tisztában a zeneipar nagyágyúival, egy interjúból ugyanis kiderült, hogy a 80-a évek zenéiből van még mit tanulnia.

Jimmy Kimmel műsorában azt tesztelte, hogy Billie Eilish ismeri-e a szülei generációjának kedvenceit, melyek között olyan bandák is voltak, mint a Van Halen. Billie elbukott a kérdésekben, és bevallotta, hogy nem ismeri őket, ami sokak felháborodását váltotta ki, mások viszont a védelmére keltek. Az énekesnő ugyanis 2001-ben született, így egyáltalán nem természetes, hogy ismeri az összes nagy zenekart, hacsak szülei nem hallgattatták vele. Maga az ikonikus zenekar basszusgitárosa is kiállt az énekesnő mellett, és ezt írta ki Twitterére:

Ha még nem hallottál Billie Eilishről, csekkold. Menő. Ha nem hallottál még a Van Halenről, csekkold. Ők is menők. A zenének össze kellene hoznia minket, nem pedig szétválasztania. Hallgasd azt, amit szeretnél és ne szégyeníts meg másokat azért, ha ők nem ismerik azt, ami a te kedvenced – írta a zenész.

Ti mennyire ismeritek szüleitek generációjának zenekarait? Szavazásunkban bevallhatjátok, ha titkon ti is hallgatjátok őket, de azt is, ha inkább cikinek tartjátok a régi zenéket.

80-as évek? Billie Eilish-nek gőze sincs egy ikonikus rockbandáról
Te ismered a '80-as évek zenéit?

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share