Így ünneplik vagy nem ünneplik a szereplők a Valentin-napot!

Rovat

Megosztás

Szerinted jó, hogy létezik szerelmesek napja? Vagy te is inkább azon a véleményen vagy, hogy nem kizárólag ezen a napon kell annyira nagyon figyelmesnek lenni és szeretni a másikat? Megkérdeztük a Középsuli néhány szereplőjét, mit gondolnak erről az ünnepről.

Bende

A Valentin-napnak szüleink fiatalkora idején volt értelme, amikor még minden a kedves gesztusokról és egymás szeretetéről szólt. Manapság csak egy újabb ürügy arra, hogy megvegyük néhány túlárazott sz@rt!

Tibi

Szingliként valószínűleg olyan nap lesz, mint egy átlagos. ? Abban az esetben, ha lenne valakim, akkor sem verném nagy dobra ezt az ünnepet. Úgy gondolom, hogy egész évben ki kell mutatni a szereteted a párod iránt, nem csak február 14-én. ?

Barbi

Jó, hogy van egy ünnep a szerelmeseknek is, de szerintem ne csak ezen az egy napon törődj a másikkal vagy lepd meg valamivel. A párom és én nem verjük nagy dobra, mi minden reggel ágyba visszük egymásnak a kávét és nem telik el nap, hogy ne adnánk a másik tudtára valami aprósággal, hogy szeretjük őt. Szerintem sokkal fontosabb az, hogy minden áldott nap dolgozz egy kicsit a kapcsolatodon, hogy az szép és hosszú legyen, mintsem pózolj az instán a hatalmas macival meg a csokor rózsával.

Dominik

Szerintem nagyjából mindenki hasonlóan gondolja, mint én. A Valentin-nap egy ugyanolyan nap, mint az összes többi. Ugyanúgy a pároddal vagy, mint az összes lehetséges napon annyi különbséggel hogy ez hivatalosan a “szerelmesek napjává” van téve. Egy okból imádom a Valentin-napot, mégpedig azért, mert ilyenkor hihetetlen jó mémeket lehet találni a világhálón.

Így ünneplik vagy nem ünneplik a szereplők a Valentin-napot!
Szerinted jó, hogy létezik Valentin-nap?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta